turbut norejai pasakyti kad palysti ne po padu …
atsiduok ir viskas normaliai
Subresk
nereikai metyti geru daiktu, tada nereikes nieko susigrazinti. ka padariai ta padariai , susitaikyk su viskuo ir gyvenk toliau
sexas susitaikymui yra gerai kaip ir bet kuris kitas sexas
bet pasekmes gali buti ir nekokios
Nieko neprsisidirbau,paprasciausiai taip pasakiau…
kaip pasakei? nieko nesuprantu.
galiu pasakyti tik viena,jei tu jam nors kiek reiski,jis tau tikrai atleis
Curlygirl rašė:
party rašė:
zapas11 rašė:
Taip ir pasakyk:
-Kvaila buvau! Atleisk!
Na dar gali mainais uz atleidima pasisiulyti palysti jam po "padu"
Jam tikrai patiksturbut norejai pasakyti kad palysti ne po padu …
atsiduok ir viskas normaliaisexas susitaikymui yra gerai
kaip ir bet kuris kitas sexas
bet pasekmes gali buti ir nekokios
na jep sexas gali buti ir su pasekmempaprasciausiai siulau sukristi o po to kaip lemta bus jei gerai tai viskas ore jei ne tai tures prisiminimu
XXgirlXX rašė:
ka reikia padaryti, kad vaikinas visiskai susileistu,kad nebenoretu paleisti panos?
pabandyk sexa trise su jo geriausiu draugu
Jei tikrai tavo bicas neabejingas tau,tai jis tikrai pats ka nors bandys,kad griztu pas tave.O jei pasakysi,kad jis tavo gyvenimas,tai gris tekinas pas tave! Garantuoju!
suka tu nereali.
party rašė:
XXgirlXX rašė:
ka reikia padaryti, kad vaikinas visiskai susileistu,kad nebenoretu paleisti panos?pabandyk sexa trise su jo geriausiu draugu
aciu uz toki patarima
adelis rašė:
Jei tikrai tavo bicas neabejingas tau,tai jis tikrai pats ka nors bandys,kad griztu pas tave.O jei pasakysi,kad jis tavo gyvenimas,tai gris tekinas pas tave! Garantuoju!
bet jis labai labai isdidus…O betto, tokius dalykus nelengva pasakyti…
XXgirlXX rašė:
party rašė:
XXgirlXX rašė:
ka reikia padaryti, kad vaikinas visiskai susileistu,kad nebenoretu paleisti panos?pabandyk sexa trise su jo geriausiu draugu
aciu uz toki
patarima
O man atrodo geriau su jos geriausia drauge
XXgirlXX rašė:
RemyBonjasky rašė:
suka tu konkreti!pats tu toks
salava, tu paskaityk savo komentarus, dura tu konkreti esi jei is tiesu esi tokia
RemyBonjasky rašė:
XXgirlXX rašė:
RemyBonjasky rašė:
salava, tu paskaityk savo komentarus, dura tu konkreti esi jei is tiesu esi tokia
jei neturi nieko gero parasyti tai ir nerasyk!
Nesipikit. gyvenimas yra grazus
is esmes … gal ir grazu butu pasakyti atleisk… bla bla… bet kam to reikia??? pamastyk, ar jis tikrai tau toks brangus? negali be jo gyventi?? ar tikrai? jei ji metei, vadinas, del kazko, kas tau nepatiko.
teisingai kazkuris cia rasiusiu pasake bus tu vaikinu - na karo metas
na ir siaip, nemanau, kad reiktu eiti ir lysti kazkam i sikna.
gal tiesiog pasistengk blaiviai apmastyti savo jausmus jam, jusu buvima kartu… VISUS trukumus ir privalumus. ir jei rasi daaaug daugiau privalumu ( tik ne tokiu, kad jis man galva glosto ) tuomet parasyk laiska. tik be jokiu "tu mano gyvenimas, gryzk" (tai taip vaikiska…) tiesiog parasyk kaip jautiesi, ir kad jei jis nori, tu palieki jam mazyte galimybe gryzti atgal. Jei JIS tikrai nori.
RemyBonjasky rašė:
XXgirlXX rašė:
RemyBonjasky rašė:
ach… vaikas…
subresk pupuliuk, paskui rekauk ant kitu
taves mama nemoke, kad negrazu keiktis? ar dirza reikes paimti?
moniuke rašė:
is esmes … gal ir grazu butu pasakyti atleisk… bla bla… bet kam to reikia??? pamastyk, ar jis tikrai tau toks brangus? negali be jo gyventi?? ar tikrai? jei ji metei, vadinas, del kazko, kas tau nepatiko.teisingai kazkuris cia rasiusiu pasake
bus tu vaikinu - na karo metas
na ir siaip, nemanau, kad reiktu eiti ir lysti kazkam i sikna.
gal tiesiog pasistengk blaiviai apmastyti savo jausmus jam, jusu buvima kartu… VISUS trukumus ir privalumus. ir jei rasi daaaug daugiau privalumu ( tik ne tokiu, kad jis man galva glosto
) tuomet parasyk laiska. tik be jokiu "tu mano gyvenimas, gryzk" (tai taip vaikiska…) tiesiog parasyk kaip jautiesi, ir kad jei jis nori, tu palieki jam mazyte galimybe gryzti atgal. Jei JIS tikrai nori.
jau turejau laiko pagalvoti ir tikrai zinau koks jis man brangus…O laikas praleistas su juo nepakartojamas…Seip tai nelabai uz ka buvo pasakyti "viskas",bet as pasakiau…tai va…
moniuke rašė:
RemyBonjasky rašė:
XXgirlXX rašė:
RemyBonjasky rašė:
ach… vaikas…
subresk pupuliuk, paskui rekauk ant kitu
![]()
taves mama nemoke, kad negrazu keiktis? ar dirza reikes paimti?
tokiems kaip jis niekas nepades…gime vaiku tokiu ir liks…amziams…
Suauk pagaliau,nereikia zaist kitu jausmais.