vaikinai, ar tai tiesa?

Netiesa.

man tai taip
supranti mums nereikia jausmu kad pasikrusti
paprasciausias f.u.c.k.ingas ir viskas
ir pamirsti ir apsoliuciai nieko nereiskia

Cha cha

O kaip del saugumo sumetimu… Ar galit 100% but tikri kad negausit kokios "dovaneles" niuo atsitiktiniu ryshiu? O jej gausit tai dar ir brangiaja apkresit? Aishku shiais laikais yra ivairiu apsaugos priemoniu, bet "shid happens"…

jei bijai pist nereik lyst… sorry, bet kaskas tokio ce turetu but, juk ne visiem reik tu lengvu mergaiciu… kiti sau ramiai gyvena ir bedu nemato (respect), o va kai kurie (kaip mes), turbut nelabai susilaikom ir prisidirbam daznai… taip jau buna… o jei visko bijosi tai ir kaskaip gyvenimas nelabai grazus gali pasirodyt (ce ne vien apie tema)… tik va pas mane viena taisykle, kad tikri draugai yra svarbiausias dalykas ir jiem privalau viska pasakyt… uztaij tuos zmones, kuriuos ash vadinu draugais galiu suskaiciuot ant vienos rankos pirstu… bet taip daug ramiau yra, kai zinai, kad jie visada tavim tiki…

o man atrodo, kad taip neteisinga. va dabar aš myliu vieną, ir galvoju, kaip ten, iš tikrųjų, yra.

be abejo Šypsena mes galim viena mylet, kita MYLET, trecia irgi tarukt o ketvirtai zadet kad ji vienintele Cha cha Juokiasi

tiesa…visada visur ant galo lieka gamta…kad ir kiek mes butume protingesni uz gyvunus, kad ir kiek butme civilizuotesni, gamtos nenugalesi…o gamtos tikslas daugintis, taip jau musu genuose parasyta…so zmogus vyras tuo atvilgiu nekuom nesiskiria nuo kokio barsuko ar zebro patino…todel vyrai ir posliakai, todel vyrai ir i kaire vaiksto ir pan Šypsena simple…visaoj gamtoj vyrai yra dauginimosi inciatoriai (patinu kovos del pateliu ir pan)…(jokiu budu nenoriu teigti kad tai pateisinama ar gerai zvelgiant ir civilizuoto zmogaus poziciju, taciau retas kuris sugeba gamta nugalet, kad ir kiek civilizuotas butu)

Reikia stengtis tokias mintis vyti i sali ir viskas bus gerai. Jei esi su viena tai ir buk, ner cia ko i kitas dairytis Laimingas

pats suprask kad nusisneki… jei tu taip darai taij pats pagalvok kas tave isvis gali vertint kaip zmogu… o jei ce bendrai apie visus vyrus norejai kaska naglo parasyt, taij pasirodei mazu berniuku… mastyk ka rasai…

paklausiau draugo, sake netiesa Mirkt

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

…o tu tuo patikejaiCha cha

Tiesa

100proc tiesa

aisku, kad tiesa…nejau to nezinojai?.. Šypsena

p0rn - geras pavyzdys

Taip