vaikinai, ar tai tiesa?

BigHead
Ji pasake rimtai draugaut Jei Draugiste rimta tai meile turi buti manichiau Laimingas …nebent vaidina kad tipo rimtai
Liežuvis

O sheip tai ash asmenishkai NE !!

As bent jau atviras sau ir realiai ziuriu i gyvenima.Šypsena

o viespatie!!! o jau merginos taip negali padaryt, ane?
banalu Juokiasi

gali! bet mane dabar domino jusu, brangieji Vyras, nuomone ir pozocija Drovus

drasiai.

Toks variantas tik parodytu jog mergina galvoja, kad rimtai draugauja, o Vyras taip tikrai neatrodo.

vaikinai ne vaikinai, bet ir man anksciau tai buvo nieko tokio…Cha cha
dabar gyvenu biski kitaip ir tai tikrai neblogiauLiežuvisCha cha

Tikrai? O a$ kazkaip supratau, kad tu klausei "ar mes galime?" Kietas
Tai nuomone ir pozicija sakai? Tada $tai mano nuomone - jei myli, tai pasidulkinti su kita yra tikra kiaulyste, jei tiesiog "draugaujat", kaip ten bebutu rimtai ir ilgai, tokiu atveju jau galima butu suprasti - visi zmones skirtingi ir visiems kazko truksta ir norisi.

ARBA DAUG RIMTESNES PRIEZHASTIS?..

Tai kad chia nesidauginimasis, chia papraschiausias b—davojimas
Šypsena nepykit, vaikinai…

Jej tu taip negaletum, nereishkia kad kiti to nedaro

Kietas

Ah tai nemanau kad yra skirtumas ar esi vedes ar draugauji, ira tokie zhodzhiai kaip "isipareigojimas", ir "pagarba"… jej nori kitas dulkint kam pririshi prie saves zhmogu? Kazhin kaip jausmas kaj mergina tuo pachiu atsako?
O jej turi 8 vaikus ir vyras nalievo vaikshto, kas tada irgi mest? Tai kas isheina vieni vaikus augina, kiti pramogauja?
Ir nereikia teisintis kad tokia prigimtis, kiekvienas zhmogus gali susilaikyt jej tikrai to nori…

Ne jai mileciau tai ir mileciaus tik su milima mergina nes milejimasis dauk smagesnis nei seksas

Ne jai mileciau tai ir mileciaus tik su milima mergina nes milejimasis dauk smagesnis nei seksas

Buvo kelis kartus ir man, bet ash mergaitei savo viska pasisakeu… aisq pyko kelias dienas, bet zino kad ja myliu (mylejau) uztaij suprato kad ce buvo nejokia isdavyste, o paprasciausias prasilaxtymas… ash nzn ar jinai man buvo neistikima, man jinai nieko nepasisakius, ash turbut kitaip reaguociau, bet… isduot kunu taij nera kaskokia blogybe… ir jei bent jau gerbi kita zmogu, taij reik but su juo atviru iki galo ir viska pasisakyt ka esi prisidirbes…(paskui gali rameu gyvent)

o kaip del merginos, ar ji ramiau gyvens? Kai ash rashiau pagarba, ne turejau omeny viska pasisakyti, turejau galvoj ishvis neishduoti… Ash niekados neatleishciau ishdavystes, jej ir norechiau- nesugebechiau…

Nors ir daugumoj su tavim nesutinku, bet manau tavo drasa viskuo prisipazhint, yra pavydetina… bet ash asmenishkai nenorechiau tokio prisipazhinimo ish savo vaikino… Jej jau "laksto" tai taip kad nei ash nej mano pazistami nezhinotu…

wa paskui is to nenoro zinot ir atsiranda visos nesamones: pavydas, nepasitikejimas ir t.t… is pavydo ir buna visi issiskirimai ir t.t… ka jus galvojat jusu baxurai i kitas neziuri ir nenori su jom kanors daugiau padaryt?.. pacios tai zinot, bet norit gereu nezinot… va is ce ir kyla visi pavydai… o as zinau kad jinai su kitais bent jau lengvai flirtuoja ir jinai zino, kad ir ka padaryciau as jai viska pasisakysiu, uztaij ir nebuna pas mus tu visu nesamoniu…

atsiprashau, bet lengvas flirtavimas, ir seksas -skirtingi dalykai… O pavydas gali kilt ir del menknekio, arba kazhko kas visai ne taip atrodo, kaip yra… Bet gal tu ir teisus…
Tarp kit ko man butu shlykshtu net zhiuret i vaikina, jau neshnekant apie visa kita, jej buchiau tikta kad kitos mergos paragaves… Gal ash ir svaigstu, bet, nezhinai ir galvos neskauda… Beto yra poru kur vienas kitu pasitiki(nors ir neverta), bet kam ta pasitikejima lauzhit del vieno neapgalvoto poelgio?

Nu wa matai pati pasakei pavydas gali kilt del menkniekio… siaip tas menkniekis tampa tada, kai jau kantrybes taure buna perpildyta… ir ce buna tik pretextas…
O sexas ir flirtavimas aisq skirtingi dalykai, uztaij del flirtavimu niex net ir nepasisako, kad "o, sendien flirtavau…"
ir dar, seip daug kas sako, kad negalima sakyt tiesos del to, kad paskui jai labai skaudes sirdi, neatleis ir bla bla bla…, bet kai nepasisakai tu jau tada esi isdurta, paniekinta ir t.t., taij ce manau daug labiau pazeminta esi… nesvarbu, kad tu to nzn, tai zinau ash ir dar maziausiai vienas asmuo, tu esi nebevertinama…