Vafliai

Vafliai

1.5 stikl. cukraus, 1.5 stikl. miltų, 6 kiaušiniai, 250 g lydyto sviesto, vanilinio cukraus, cinamono. Pagaminam tešlą ir kepam vaflinėj.

kaip norėčiau. Myliubet vaflinės namie nebėr;/

Kaip skanuuu!!! O aš neturu vaflinės. Bet mačiau papigiai Hyper Rimi iki 30 Lt kaštuoja. Cha chaNiam. O ar įmanoma keptuvėj išsikept? Mane šis klausimas kankina…

Manau, kad keptuvėj gautųs kažkas panašaus į lietinius. Bet gal ir klystu Cha cha.

Hmm… Bet skonis tai panašus turėtų būt. O pas Tave jie tokie traškūs ar minkšti? Aš dabar nusipirkusi tokių stačiakampio formos minkštų. Bet žiūrau ploni, susukti, tai traškūs turėtų būt. Niam niam

Traškūs šitie. Tokius kaip stačiakampiai tie parduotuviniai galima čirvinėj keptuvėj išsikept :]

aš pvz visai kitaip suku vaflius Taip Valio

Į tūtelę? Nepatogu taip kraut paskui juos yra ;D

O tai čia juk ir susukti į tūtelę… Nekaltas

Užskaitom GeraiČia susukti į lazdelę Cha cha Tūtelė, mano supratimu, tai kaip ledų kaušelis, kur kūgio formos.

Geris Gerai. Kazkadais turejo mes tokia vafline, tai tetis megdavo karts nuo karto pasedet prie jos Girtas. Man jie patys skaniausi kai dar silti ir minkstuciai, tasos kaip guma kandant Drovus Niam niam.

Niam niam

Myliu

Tai čia ir yra tūtelė, kaip dūdelė. Tūtelė nebūna kūgio formos. Juokiasi Ten ir yra vaflis į kūgį susuktas. Cha cha

Per Vėlykas draugė tokių prikepus buv Niam niam.

o Dieve… nevalgiau ju kokius 10 metu… Žliumbia Niam niam Niam niam Niam niam Niam niam Niam niam reikes paieskot vaflines…

kaip skanu tik truksta kremo viduje Niam niam

Vaflinę už 40 Lt Hyper Rimi Savanorių pr. mačiau, taigi ir kitur matyt panašios kainos turėtų būt. Mirkt

ooooij kaip as tokiu pasiilgau Cha cha Girtas