va ka ruosiu
skaniai atrodo
tikiuosi, bus nuotrauka ir su rezultatais
visa sita reikia su folija uzdengti…na rezultatai manau aiskus speju,kad kai iskeps,ne foto galvoje bus
makalyne kokiu reta
neatsisakyčiau dabar tokios
kokia tau makalyne sprandine supjaustyta graziai ant dugno…o visa kita issmakaluota puode su prieskoniais ir sudeta…na teoriskai gal makalyne,bet toks jau to patiekalo gaminimo principas
niam niam man mama tokiu nekepa
na nieko,pati greitai pradesi keptis
atrodo skaniai tikrai
o skyschio kokio pilsi? kame bulves iskeps? man tai labai patinka tokio tipo apkepai - ir skanu, ir nereikai stoveti prie virykles
Aha, šitas geras daiktas. Mama panašiai daro: ant dugno deda griežinėliais pjaustytas bulves, ant jų morkas, tada faršą su prieskoniais, tada vėl morkas ir vėl bulves. Baigiant kepti, ant viršaus uždeda majonezo ir tarkuoto fermentinio sūrio mišinį. Man tas kepinys patinka tiek karštas, tiek šaltas
omg.jau isivaizduoju kaip skanu .o kas cia pasake kad makalyne…tai gal tu viska atskirai valgai?;D
siaip,jei megstate "tipo"sveikai maitintis,tai galite nieko nepilti kepant,darzoves pakankamai daug skysciu isskiria,as asmeniskai siek tiek ipilu aliejaus…beja,jau pavalgem,gavosi …kita savaite bus plovo gaminimas…beja,orkaiteje
jei dar nesukimšai, parodyk kaip iškepes atrodo
sukimso matyt
pix>jau saukstai po pietu
Aš vandens įpilu šiek tiek
skanu tokios “makalynes”