va ka ruosiu

va ka ruosiu

skaniai atrodo Niam niam Gerai

tikiuosi, bus nuotrauka ir su rezultatais Mirkt

visa sita reikia su folija uzdengti…na rezultatai manau aiskus Cha cha Mirktspeju,kad kai iskeps,ne foto galvoje bus Juokiasi

makalyne kokiu reta Nekaltas

neatsisakyčiau dabar tokios Girtas

kokia tau makalyne Špyga Mirkt sprandine supjaustyta graziai ant dugno…o visa kita issmakaluota puode su prieskoniais ir sudeta…na teoriskai gal makalyne,bet toks jau to patiekalo gaminimo principas Labas Liežuvis

niam niam Valio Užsispyręs man mama tokiu nekepa

na nieko,pati greitai pradesi keptis Gerai Labas Taip

atrodo skaniai tikrai Taip

o skyschio kokio pilsi? kame bulves iskeps? Mirktman tai labai patinka tokio tipo apkepai - ir skanu, ir nereikai stoveti prie virykles Gerai

Aha, šitas geras daiktas. Mama panašiai daro: ant dugno deda griežinėliais pjaustytas bulves, ant jų morkas, tada faršą su prieskoniais, tada vėl morkas ir vėl bulves. Baigiant kepti, ant viršaus uždeda majonezo ir tarkuoto fermentinio sūrio mišinį. Man tas kepinys patinka tiek karštas, tiek šaltas Niam niam

omg.jau isivaizduoju kaip skanu Niam niam.o kas cia pasake kad makalyne…tai gal tu viska atskirai valgai?;D

siaip,jei megstate "tipo"sveikai maitintis,tai galite nieko nepilti kepant,darzoves pakankamai daug skysciu isskiria,as asmeniskai siek tiek ipilu aliejaus…beja,jau pavalgem,gavosi Gerai…kita savaite bus plovo gaminimas…beja,orkaiteje Gerai

jei dar nesukimšai, parodyk kaip iškepes atrodo Katė

sukimso matyt Cha cha

pix>jau saukstai po pietu Mirkt

Nežinau

Aš vandens įpilu šiek tiek Mirkt

skanu tokios “makalynes” Gerai Šypsena