va ir foto

va ir foto

kur tu ją tokią gavai? Su fotiku nufotgrafuok, ir naujai įdėk, prastai matosi čia Nekaltas

kas man paaiskins kas tai yra? Nekaltaspapildyta 2lt Nekaltas raso kads isnaudojus juos reik atvykt y tele2 ir pasirinkt plana bei mob… tarifai dideli bandomosios: skambuciai y visus tinklus 43 centai sms 9 centai sms siuntimas y uzsieni 43 centai

fotiko neturiu kolkas Nustebęs

suprasciau kad cia is kioskio kokia pakuote, bet priciom bandomoji Nekaltas? gal isbandzius ja reik sutarty ant jos daryt? o jei ne tai nei pildyk nei M Nekaltas

o gavau dovanu vakar, sake tele2 isbando naujus bokstus, tipo rysy, bet kazkaip suabejojau ju ziniom Cha cha

cia gal kazkas panasaus kaip prekybos centruose degustacijos - paragauji, tada perki jei patinka. gal cia ta kortele tam kad ivertintum rysio kokybe ir paskui pedinti i TELE2 salona ir plana rinktis Nekaltas nu bet tai vis tiek kazkaip kvailai atrodytu, arba mes cia dar kazko nezinom

Atsimenu tokius pat atrodo kažkas iš giminių gavo. Tipo dalino masiškai for free ir irgi kažkiek papildyta buvo…

teks skambint y tele2 jauciu Cha cha jei vertint rysio kokybe tai sita kortele turetu but isejus pries ~6 metus, bet nedabar kaip ir taip aisku kad rysys geras Nekaltaso gal dalina nemokamai salonuose, pvz ateini sudaryt sutarty, nesi apsisprendes, duoda isbandyt, mol privilios tave lengviau, bet vis tiek… Nekaltas

Ne, kortelė išleista neseniai, naujas Tele2 brendas ant knygutės, o kortelė pati mažylio. Kodėl mažylio? Nes balta kaip buvo prieš pasikeitimą į “M” ir tarifai atitinka ką pasakei. Jei dalino už dyką, tai čia kaip degustacija, jei “skanu” buvo, tada prašom pirk NekaltasBeje kokia numerio pradžia? 8602,8607,8609?

8602

bet tai kodel isnaudojus 2lt prasome atvykti y tele2 salona ir sudaryt plana bei pasirinkt mob tel? Nekaltas

mažylio kodas 602, kaip ir sakiau, sena mažylio korta dar nespalvota. Nu tai kai išnaudoji sąskaitą, tai ir kviečia atvykti, reklama čia Mirkt

idomiai Nekaltas

Anksciau gi ezius visur xaliava metydavo saujom, o kad pritraukt daugiau tai keleta telefu is traktoriaus priekabos ismesdavo, tada jau eziais visus uzkretinedavo… Cha cha Arba per nacionaline muzikos lyga metydavo Ramanauskas saujom ezius Cha cha cia kazkas panasaus turbut Šypsena

nematyta :confused:

hm… keista… o zvaigzduciu jokiu nera?? man zvaigzdutes primena juoda skilute Cha cha

pas mane anxciau kazkokiu panasiu tokiu baltu buvo korteliu tele2…

pas mano drauga viena yra pildyk tele2 kortele balta Cha cha

Testuot rysi gal ir galima, kadangi pastoviai statomos naujos antenos Šypsena