Uzsistalkerinau

Uzsistalkerinau

Po ilgokos pertraukos vel prisedau prie pirmos Stalkerio dalies, sikart geiminu Narodnaja Solianka Gerai bugu aisku yra, bet zaist labai idomu Šypsena sukelti keli nauji lygiai, naujos anomalijos, artefaktai ir pan. Zodziu lafaa… GirtasVybros bun spalvotiimg33.imageshack.us/img33/6212/xr3da2009121200205784.jpg

Atrodo neblogai Šypsena Aš vakar mw2 begeimindamas kažkaip vėl stalkerį užsimaniau papliekt.

nzn… man tai jis niekaip nelipo. Blogai

Stalkeri reik suprast, anas ne toks geimas kad eini ir plieki. Tai zona su savo gyvenimu. Kuo toliau, tuo jis arciau to pirminio Stalkerio. Sugrizta zadeti lygiai, pilneja gyvenimas. Labai smagu bus AMK 2 sulaukt Gerai

Blakis jei nori gyvenimo simuliatoriu zaist tai tam sims’ai yra ir neturejau jokio noro isijaust i stalker’i daugiau nei i saudykle ir puse zonu kur negali eiti Cha chaNa pazaidziau koki menesi ir po to atsibodo kazkokiuose rusiuose.

Zinau apie simsus, bet mano akimis ziurint jie niekalas, nors kaip geimas turbut labai geras. Simsuos nera isgyvenimo, pavoju, nera zonos, ten per daug viskas taiku, apie istorija ne kalbos nera, ir tai nelabai lyginami zaidimai. Kiekvienam savo Šypsena

gal storyline’as ten ir geras, bet visas apipavidalinimas - ne. Ne

Čia yra ne life, o survival simuliatorius Šypsena Na, daugiau visgi šuteris, bet savitas.

antrą kartą [radėjau jį žaist, bet po kelių valandų nusibosta tas lakstymas Nekaltas Galėtų būt teleportai kokie Cha cha Nes labai laikas gaištasi lakstant.

Kai bandoma itikt kuo didesniam zaideju skaiciui - kencia pirminio varianto kokybe. Visiem neitiksi niekaip, tai pats didziausias komercinio projekto minusas. Siuzetas ir jo perteikimas gana geras, o jei jauciasi knygoj skaitant jausta atmosfera, jau ir visai puiku. Aplamai ner cia ko sik*oj slieku ieskot :] geimas skirtas pramogai, ir man anas patinka. Liaudziai irgi. Bus dar ne vienas geras modas, po AMK gal koks Lost Alpha pasirodys ir saunu.

hmmmm, na pirma dalis visa pereita su ta laiminga pabaiga ir galiniu noru - “I want the zone to dissapear”, pamenu irgi is pradziu losiau tik kad saudyti, bet po to kazkaip isivaziavau ir sakyciau gan itrauke (veiksmas pripeteje nerealus buvo), ypac kai po koki bunkeri eini vienas tamsyje ir mutantas koks issoka, saudymas irgi gan realus, nu dialogai aisku primena rpg, bet paskaitai paskaitai ir supranti ka reikia daryti, vaiskciojimo daug, bet pakeliu gali kitus pliekti…antra dalis nesusipratimas buvo, call of pripyate nelosiau tik del vertimo, nes nebendrauju su rusu kalba o su megejisku vertimu nenoriu gadintis vaizdo, tad reiks laukti pilno vertimo, gal ir bus idomu Šypsena

Kushliau, specialiai tinginiams antroj daly padarė vedlius Šypsena Bet tikriems fanams tai nepatinka. Realistiškumas nukenčia. Man tai jie labai nesutrukdė. Pelkėse nuolat naudodavau, nes kol jas pereisi, tai tikrai daug laiko sugaištama.