Užšalo vanduo valytuvuose...

Užšalo vanduo valytuvuose…

Aš suprantu, kad jumi juokinga ir geriausiu atveju sakysit "varyk i garažą, susišildyk mašiną ir vsio". Bet aš tokio neturiu… Ką jūs darot tokiais atvejais (tarp kitko bandžiau ant viršaus pilt neužšalantį skystį, bet ten jau viskas In Ice)?

o pas tave valytuvuose vandens yra? Cha cha

cia tai beda, o jei dar reikia kur toliau pavaziuot…
pabandyk kaip nors su siltu h2o atitirpinti, tik pradziai su ne per karstu, kad bakelis nesideformuotu, arba uzkises kartono gabala uz groteliu pavazinet, bet gali tekt laaabai toli ir ilgai.
o gal garaza kox draugas turi ?

arba nusiimk ta bakeli ir parsinesk namo, atsisildysi…

Lauko salygomis:
Uzsivesti varikli kad atsiltu bent purkstukai. Jeigu bakelyje yra vandens iki virsaus, tada su slangele (arba kitomis priemonemis) reikia nupili koki litra, du. Atsinesti verdancio vandens (jei bijai kad bakelis neislaikys, gali tada vietoj verdancio karsta) ir supilti visa turini i bakeli. Tada truputi palaukti (man teko laukti ~1min kol visas turinys teikesi atsilti) ir bakelio visa turini ispilti lauk (su ta pacia slangele arba ant langu). Supilti langu skyscio koncentrata ir purksti ant langu kol prasides koncentratas.
Viskas.
P.S. As taip atsildziau savo bakeli. Virsuje buvo vanduo, o paciame dugne jautesi lyg kaip sniegas ar smulkintas ledas. Beje artimiausias naktis zada vel iki -25C Aš nekaltas

shiltas variklis gali nepadeti nes pas kaikures tas bakelis buna po bamperiu, as tokiu atveju nzn ar gerai bet padejo kelis kartus, isiamiau ta slangute kur eina i purkshtukus nutaikiau i lauka, ipiliau biski tosolo ir iskart istirpo ledas tik savaime suprantama po to reik visa turini ispurkst ir ipilt normalaus neuzsalancio skiscio, nzn ar tai sveika bet padeda, o pries tai bandziau garaza, karsta vandeni…

pas mane tokia pat beda. dvi valandas sildziau, supiliau 10l verdancio vandens ir atsikiso vienos lempos apipurskimo skylutesPiktas. liko tik kisti ja ipirtiCha cha(pries tai gal pabandysiu garaza)

Pas mane tai nuo variklio atsyla,nes bakelis prie kolektoriaus.