Uzhkrites vokas.

Uzhkrites vokas.

Shiandien pas savo pietu rusijos avigani pastebejau, kad jai uzhkrites(jei teisingai rashau Nekaltas ) apatinis vokas, t.p. blakstienos sulindusios i vidu. Gal kas zhino, ar butina operuoti, ar reikes pilnos narkozes ir kaip greitai po operacijos shuo atsistato? (shuo uzhregistruotas i Kauno paroda, birzhelio 8 )

Nelabai supratau,o tai tai negali pati to voko pajudinti?

Chia zhinot, kaip dazhnai buna sharpejams ir jiems dazhnai operuoja. Pajudinti ash galiu, bet kai paleidhiu, tai tas vokas grizhta atgal - blakstienos i vidu.
P.S. Po valandos grishiu. Labas

Nu va nieks nieko neparashe Nustebęs Gal netaip paaishkinau( sunku man nelietuvei Nežinau ) …tas vokas uzhsisuko i vidu…

Geriausias man žinomas akių specialistas Vilniuje - Linas Piečiukaitis Vilniuje. Jis dirba Jakovo klinikoje (kad pati klinika daug kam nepatinka, tai žinauŠypsena) Man atrodo, geriau būtų ne spėlioti, o pasitarti su specialistu.

o as apie tai isvis nieko nezinauŠypsena

Žliumbia gaila ciuces Liūdnas

Man atrodo, kad tie Pietu Rusijos irgi dazhnokai tokia problema turiNekaltasNekaltas

jei gydytojas pagal svori paskaiciuos narkoze, tai jsi ghreitai issiblaivyti. jei ivers ziedus ar kanors panasaus, tai netrukdo suniui dalyvauti parodoje. nes tai yra tik "kosmetinis defektas"

Nu va, sheimeninkai nuvede shiandien pas veterinara, tai jis pasake, kad galima palaukti ir operuos po parodos(t.y. po 2 savaichiu) Bet man tai keistai, nes akis pastoviai asharuoja, matosi, kad shuniui skauda… vis delto shuns svektata svarbesne Piktas

drauge turi 9 men sharpejuTaipjam buvo entropija, bet operavo ir dabar viskas geraiLaimingasar suo gali dalyvauti parodoje, ar tai jau laikoma diskvalifikojanciu zenklu???

Kiek zhinojau sharpeju, beveik visi po tokios operacijos ir puikiausiai dalivauja parodose…
Tarp kitko Berla (pietu rusijos) po tokios operacijos… ir Kaune BOBa gavo Mirkt

aciuLaimingasGėlė

ŠypsenaSveikinu berlaGėlė

o po "operacijos" labai matosi ???

Pooperaciniai randai nesimato, ir jei gerai isoperuotas suo t.p. nesimato.
Zinoma, viskas priklauso nuo vetrinoriaus. Jei geras chirurgas tada gerai.
Nu, kaip sakoma plachomu chirurgu…Juokiasi