Upėtakiai

O Geluzoj,Versekoj ar Salcios intake Cire gal kas esat zvejoja.Ryt bandysiu kazkur zvejot,tik neapsisprendziu kur.Gal i Merki kur prie Darguziu,bet greiciausiai i Salcia varysiu.

Pabandyk cire , nes didesnes upės greičiausei bus patvinusiosMirkt

Pas mane pievos plaukia, šendien biški nuslūgo.

TAi va , kad mano upė nebutu baisei ištvinusNežinau

Pasireklamuok ir tavo upes bus tuscios. Tikiu, kad negaila, bet Lietuva didele ir internetu kai kas jau naudojasMirkt

Manau,kad daug kam nepaslaptis kur upetakiu yra.Ypac Merkio intakuose.Kokia cia reklama.As i koki sabakstyna ilysiu .Tikiuosi kiti neuzklys iki ten.Gal kantrybes neuzteks Cha cha

Ne tau vienam, jei dar bus toks oras lietingas tai kaži ar dar vasarį galėsiu prie upės nueiti.Liūdnas

Bet geriau apie jokias upes nešneketi , viešai.

profi brakusos zino viska, ir detaliai- bet kuri is cia uzsukanciu gali prakonsultuotŠypsena

Bet sakikim elektrikai ne visose upelese gali gaudit žuvi , pvz juk ne visos upės tokios tinkamos praplauktiNekaltas

Labas

upetakiai ir mano stichija Apkabinimas
karts nuo karto susibegam, bet cia vilnieciu upetakininku ne tiek ir daug, daugiau muselininkai uzsiima meetais ir renginukais

merkio ir salcios santakaoj pries pora metu turejau toki visai smagu smugiGeraiŠypsena merkys, kaip ir daug kur kitur, beveik tuscias. salcia, kaip zinia, nelabai upetakiais garseja

Ten ties merkio ir šalčios santaka dažnai vietinei praein su spiningais ir pludinem. Šalčioje kiek bandes prastai , keli nelegalai.

bent jau pas mane kaime tai neplaukia o brenda

Aukštaitijos upes labai patvinusios ir drumzlinos.

Šiandien bebryne:
Keturi ryškiai per maži, ir vienas sunaikintas lydys
viskas pagauta ant nedidelio Kenart vobleriuko.
Kas nors gaudot ant jų upėtakius?

Turiu viena kenarta, bet kazkoks jis man kreivas. Ilgas plonas ir srovej megsta virsti ant sono. Man biski labiau riebesni patika Šypsena

Tai jūs prieš lydekus nusiteikę upėtakinėse upėse? Beje pas mane ešerių daug užsiveisė ar labai blogai skaitos?

Ešeriai mėgsta ikrais skanaut. Ne

Mailiumi taip pat Kanda
Bet manau lydekos daugiau zalos pridaro upetakiu populiacijai. O taip pat ir spiningautoju masalu dezutei pridaro bedos Velniūkštis
Eseriai manau ir patys neretai tampa didesniuju upetakiu grobiu Nekaltas