Balaganas sioje temoje. apie upetakius nulis info. Jus juos dar gaudote ar tik beletristika uzsiimate.
Sestadieni kolega grudoje du pasieme >40 cm. mazesnius paleido, viso buvo penki pagauti. Sekmadieni patikrinau Ula, Gruda, Merkio viena ruoza. Rezultatas vienas vobleriukas iskrapstytas is krumu
tiesa uloje bandziau su muselka gaudyti, vanduo siek tiek per drumstas, nors sestadieni buvau nuvykes prie jos, vanduo buvo pakenciamas, bet naktinis lietus savo padare.
upetakiui tai gal ir dzin, bet paciam zvejoti tai patogiau ir maloniau su geru spinigioku
ziuresiu ir as nauja spinigioka isigyt pavasari . kas zino koki nebrangu bet gera uz koki 250 lt ?
As naudoju DAM 2,7 labai liauna spina. Galvojau sunku bus brautis pro krumynus, bet jokio skirtumo nepajutau. Uztat masala pravest daug lengviau. Ypac jei upe kiek didesne.
2,1m. išmetimas 5-15gr.Per vieną minusinę žvejybą,nulaužiau kokius 3-5cm,tai ir kuolas sutrumpėjo ir akcija pasikeitė,bet upėtakių sugavimuj įtakos neturi.Manau 2,1m. ilgis pats tas jei žvejoji nedideliuos upeliuos ,jei jau tokioj tipo žeimenoj,tai reiktų 2,4m.
Man tai idealus koto ilgis - 2.00 - 2.10 m ilgio, 3-12 g užmetimo, ML;as.
O jei šnekėti apie koto jautruma, kol kas nieko geresnio už TALON kotus rankoje nelaikiau
Tik akcija ju man nepatiko (gal tiesiog Lietuvoje nera…) ir kaina
paprasyk, atsiusim koki teleskopiuka, cia kur neseniai linkas rusisko filmo idetas buvo - sake, kad visai neblogas variantas tas yra - susistumi - pereini per bruzgynus ir toliau zvejoji
o siaip rimtai jei butu koks padorus anglies pluosto teleskopiukas, i kaikuriuos uupelius mielai pasiimciau