Upėtakiai

kaliuha, tu kada nors ką nors pagauni? Cha cha

nenoriu, kuo mažiau pagauni - tuo man geriau Cha cha

Balaganas sioje temoje. apie upetakius nulis info. Jus juos dar gaudote ar tik beletristika uzsiimate.
Sestadieni kolega grudoje du pasieme >40 cm. mazesnius paleido, viso buvo penki pagauti. Sekmadieni patikrinau Ula, Gruda, Merkio viena ruoza. Rezultatas vienas vobleriukas iskrapstytas is krumu Mirkt
tiesa uloje bandziau su muselka gaudyti, vanduo siek tiek per drumstas, nors sestadieni buvau nuvykes prie jos, vanduo buvo pakenciamas, bet naktinis lietus savo padare.

kas kokius spiningus naudojat upetakiu zuklei (ilgis, akcija, uzmetimo svoris)
privalumai, trukumai

ilgis ~7’ (2.12), akcijos: fast arba moderate, masalu svoriai telpa i 2-12g.
svajoniu kotas: GL SR842 IMXMyliu

Man atrodo, kad up4takius gaudant koks kotas prakt. dzin…

upetakiui tai gal ir dzin, bet paciam zvejoti tai patogiau ir maloniau su geru spinigioku Taip
ziuresiu ir as nauja spinigioka isigyt pavasari . kas zino koki nebrangu bet gera uz koki 250 lt ?Drovus

As naudoju DAM 2,7 labai liauna spina. Galvojau sunku bus brautis pro krumynus, bet jokio skirtumo nepajutau. Uztat masala pravest daug lengviau. Ypac jei upe kiek didesne.

Zinau kur toks kotas dulija spintojeMirkt,ir zinau,kad jo savininkas ruosiasi juo atsikratyt.Ir kaina net zinau Be be be

P.S.Ir klaipedoje pas Sasha ju buvo,bet ten kaina apie 740 lt.

2,1m. išmetimas 5-15gr.Per vieną minusinę žvejybą,nulaužiau kokius 3-5cm,tai ir kuolas sutrumpėjo ir akcija pasikeitė,bet upėtakių sugavimuj įtakos neturi.Manau 2,1m. ilgis pats tas jei žvejoji nedideliuos upeliuos ,jei jau tokioj tipo žeimenoj,tai reiktų 2,4m.

Man tai idealus koto ilgis - 2.00 - 2.10 m ilgio, 3-12 g užmetimo, ML;as.

O jei šnekėti apie koto jautruma, kol kas nieko geresnio už TALON kotus rankoje nelaikiauTaip
Tik akcija ju man nepatiko (gal tiesiog Lietuvoje nera…) ir kainaŽliumbia

Mano kotas nebrangus Spro 240cm, 5-25g, akcija fast ir man jis pakolkas idealus upetakiamsŠypsena

laukiam idealaus koto is naujosios zelandijos Apsvaigęs

problemos airijoj kota nusipirkt, kad is zelandijos reikia laukt? Apakęs

ieskom geriausio varianto, problemos del kotu niekur nera, lietuvoj pilni gariunai Juokiasi

koki pajamei ir uz kiek?

paprasyk, atsiusim koki teleskopiuka, cia kur neseniai linkas rusisko filmo idetas buvo - sake, kad visai neblogas variantas tas yra Cha cha - susistumi - pereini per bruzgynus ir toliau zvejoji Cha cha

o siaip rimtai jei butu koks padorus anglies pluosto teleskopiukas, i kaikuriuos uupelius mielai pasiimciau Cha cha

O kam Tau reikalingas vienos dalies kotas?Kaip Tu isivaizduoji transportuot,kai jo ilgis 2.12 cm?Ar ne geriau paimt sita :

http://cgi.ebay.com/G-Loomis-SR842-2-GLX-4-8lb-Spinning-Rod_W0QQitemZ1
80075213754QQihZ008QQcategoryZ36150QQrdZ1QQcmdZViewItem

sita pigesni :

http://cgi.ebay.com/G-Loomis-Spinning-Rod-GL2-66-Medium-Fast-SJR782-NE
W_W0QQitemZ300069174304QQihZ020QQcategoryZ36150QQrdZ1QQcmdZViewItem

arba sita dar pigesni:

http://cgi.ebay.com/G-Loomis-GL2-Ultra-Light-Trout-Spinning-Rod-6-NEW_
W0QQitemZ300069741504QQihZ020QQcategoryZ36147QQrdZ1QQcmdZViewItem

Yra tu kotu ir kainos nera astronomines,kaip kazkam tai gali pasirodyti.Tik reik netinget paieskot.

kažkaip viendaliai kotai nėra tokie populiarūs, tai leidau sau nedidelį netikslumą - praleidau brūkšnelį ir dar vieną dvejetukąGeraiMirktMirkt

Aš tai dabar žvejoju su salmo kotu ,240ccm ir man jis labai tinkaMirktnors ir nebrangus mokejau 150ltJuokiasi