Tyli naktis
Žodžiu ilgiau pažaidus biški yra bėdų su performance Krenta fps iki 29 Reik mažint kažką.
a draiveriai naujausi? nvidia gi isleido cia naujus tik falloutui. kas ten danguje tie balti dideli taskai? cia kompresinimo i jpg beda ar ir zaidime taip yra?
tu cia rimtai apie taskus danguje?
as ne apie zvaigzdes sneku. bet yra tokie pilki apskritimai visame danguje. ok atsidariau ta fotke telefone. jokiu plemu einu aiskintis kas do bbs
nu ble jovalas chrome rodo tuos apskritimus tokius mazus. MS edge irgi. parsiuntus foto i kompa ir atidarius su irfan view, rodo graziai, bet jei irfan view programos krasta su pele patampau, tampymo metu atsiranda tie apskritimai. karoc sudejau chrome, edge ir irfan view viena salia kito, ir screenshota padariau. atidarau su gimp, gimp rodo edge ir chrome su pilkais plemais, irfan view norma. bet tik kai screenas prizumintas i 100% yra. issaugojau kaip png, atidarau su irfan view, apskritimai atsiranda tik prizuminus iki 138%. ikeliu i flicker, jame atidarau, nera nieko. parsiunciu i kompa atidarau, zumink nezumines rodo graziai
Nu ir pas mane matosi dabar kai įsižiūrėjau. Nežinau kaip žaidime, reiks pažiūrėt.
Zaidime tikrai nebus. cia kazkas su spalvu atgaminimu video kortose, filtrai kodekai ir panasiai
Kaip reikia prisiklijuoti prie moniko, kad tuos taskus pamatyti?
Ble muziqaz, neturi ka veikti
Sandman, jie matosi ir normaliai sedint atstumu. tiesiog su telefu ten biski teko pritraukti arciau, bo teliko refresh rate’as dar nervoja telefona. allure, kai man fotkes pradeda iskraipyti kazkas, as bandau issiaiskinti, kas vyksta
Pabandziau dabar palyginti su tavo screenshotu darytu, tai kazkaip man normaliai rodo chrome. Siaip lyg kazkas panasaus ir bando formuotis kai nosi prikisu prie moniko i ta kampa, bet zuminant nelabai kas keiciasi ir tiaip ziauriai nepasidaro. speju cia tiesiog jpg gerybes.
Kai išsididini tai matosi aiškiai ir iš toli
jo cia gali buti JPG filtrai. pas mane win 10 ir gal dar video draiveriai itakoja