Tupikas

Tupikas

Nu va pradėjau GTA vėl. Tikiuosi šį kartą pabaigsiu Cha chaBet dar ilgai nesiruošiu jokio rockstar produkto pirkt. Šitas tokiom kreivom rankom darytas, kad baisu. Po pusvalandžio rpasideda lagas kažkodėl…valdymas idiotiškas, kamera neseka mašinos, tai pastoviai daužaisi, o kai su niko lakstai, tai negalima kameros sukiot, kas irgi šika žaidimą, nes nematai kur bėgt BlogaiGrafika baisi, AI nėra, nors žaidimas ir senas, bet performancas tragiškas. Bent tiek gerai, kad kol kas įdomu Cha cha

Kad optimizacija bloga, tai pritariu 100%, bet kad tiek blogai būtų (bent jau ant PS3), tai nepastebėjau.

Tai lagas(memory leak) ar kas ten tai tik ant PC. Valdymo aš žiauriai nekenčiu tokio. Man patinka bėgant kamerą sukiot. Reiks pasižiūrėt gal nustatymuose yra kas ką galima pakeist Cha cha

tris kartus pradejau, ir tris kartus nebaigiau Cha cha

nusipirk geima ir veiks viskas ok. Updeitai padeda. Turiu visus GTA, tai visi geruliai. Iskaitant ir 4 dali del optimizacijos. Piratai ir negauna geros kokybes.

Tai kad pirkau…nieks ten nepadeda ir nieks ne ok, o kreivas žaidimas. Vertas gal 6-7, bet ne 10 Juokiasi

palauktum sleeping dogs. turi ir ant pc iseiti neuzilgo Šypsena

Nelauksiu. Turiu ką žaist metam į priekį Cha chaReiks dar review pažiūrėt to sleeping dogs ar bent kiek sudomins…

Kreivokos akys gal tada Cha cha man visai gerai ten viskas.

Tai pas tave nebent tokios…

Turi ką žaisti, o žaidžia GTA 4 Juokiasi

Taigi reikia bent vieną GTA pereit. O jis dabar ir žaidžiamas jau, nes egzistuoja kompai kurie paveža Cha cha

Ir pereitas, ir papildymai pereiti, ir platina gauta Cha cha

GTA4 tik liberty city dlc ir tony gay istorija nebloga buvo. Daugiau tai kimaras. Va dabar sakau apie ta baikeri pazaisiu istorija, nes vieninteles nebaigiau, tai po sleeping dogs atrodo nuobodu nuobodybe tas gta Nežinau

Man tai iš tokių geriausias yakuza. Miestas nepalyginamai mažesnis, nėra nei mašinų nei dar ko, bet story geras, gameplay geras ir veikt yra 10 kart daugiau ką negu GTA Šypsena

As nesu nei vieno GTA iki galo uzbaiges Cha cha Man GTA daugiau kaip pasiautejimas po miesta/modinimas patinka.