tuo tarpu kaune
siandien. kas yra?? vakar kupranugaris praejo, siandien gangsteriai susirinke…
mokestis reikalingas, tik ne tokia forma kaip dabar bando prastumti… nes jis dabar “apie nieka” neskatina atsinaujinti automobiliu, neskatina vazineti taupiais ir ekologiskais automobiliais,
gangsteriai jaučiu dar ir muzika paleista taip, kad patys viduj nesusišneka
VIN pritariu visiskai. Turi buti kazkoks tikslas i kokia puse kreipti perkancius masinas, o ne is oro nx. Galetu pvz su duju iranga automobilius piginti del to kad maziau tersia(aisku tik mazo litrazo), galetu su benzinu siek tiek pigesnius padaryt nes pagrinde maziau su benzu vazineja zmones. Dyzelius galetu iki 2ltr apmokestint nebrangiai, o virs 2ltr daug, o virs 3ltr isvis pisti normaliai, nes realiai tai nx ten voskie 4,0 dyzeliai ar 5,0 isvis nei 5 nei 9.automanas.lt/uzsienyje-atliktos-technines-apziuros-galios-ir-li etuvoje
pasiulykit geriau kas filma prie alaus apie mafija, samdomus zudikus, reketuotojus ar pan.
Tėvuk, per tv1 turi žiūrėt serialą Atpildas ten apie mafijas biški
vakar ziurejau “million reasons to die in the west”, tai jeigu zanras: vesternas nekelia sleikstulio, yra pora vietu, kuriose pasijuokt galima lengvai. aisku - liamas neesonas pagerina situacija dar labiau. toks filmas nieko nesitikint. o nauju apie mafija nezinau
tevuk, apie zudikus, mafijas ir panasiai tai: Lucy
tik pabaiga mle mle imdb.com/title/tt2872732/Sin City 2 - sitas ypac v temu
imdb.com/title/tt0458481/o is paprastu tokiu, tai Secret Life of Walter Mitty buvo labai labai
www.imdb.com/title/tt0359950/22 jump street tai nuvyle, gaidys million ways to die in the west, tai Charlize Theron
ir siaip toks kartais visai linksmas
o is vos vos senesniu, tai jei nematytas - tai sitas imdb.com/title/tt1855199/ - labai rekomenduoju
as anarchijos vaikus pradejau ziuret, ka as zinau, visai nieko.
cia ne simtu 100% zanra atitinka, bet arti. filmas ziurimas kinogo.net/5107-chelovek-noyabrya-2014.html
tie anarchijos vaikus galima zeti 2 sezonus. paskui jau nusivaziuoja, tuo labiau kai kleju nusauna ir ten dauguma issisaudo lieka tik pagrindinis susisukelis
jezulis biski paskubejo komentara parasyt
jo, biski paskubejau nes pas mane uzblokuota viskas daug maz, tai neziejes linko
lm’e kazi yra jis?
o siaip jeigu ziuret seriala, tai “braking bad” (rusiskai “vo vse tyazhkyje”). Sedevras !!!
pradzia leta, galima sakyt nuobodi (pirmas sezonas), bet paskui uzveza ziauriai yessuz, ten ukrainieciu laikomas puslapis
vycia, man tai kas - pas mane viskas kas gali buti link nelegalumo - darbe uzbaninta. net lm’as, youtuble, netgi bl 9gag ar imgur
pas mane kazkodel komentarai delfy ne visada rasos
pas mane jau koks pusmetis nebesiraso. parasau - ir neatsiranda. 15min veikia be parkiu
15min neskaitau, ten dar blogiau nei delfis