Tualeto nuoteku sistemos modifikacija - perdarymas, santechnikai atsiliepkit!!!

Tualeto nuoteku sistemos modifikacija - perdarymas, santechnikai atsiliepkit!!!

Bute nežinau Nekaltas Bet lūšnas kaimiečiai modernizuoja, iškasa duobė ir vamdžius praveda ir daro kaku sklandžiai NekaltasViskas paprasta Gerai name, bet bute Ne nežinau Drovus

bl,tik bobom ir rupintis tokiais dalykais

Jo tie jurie gyvena lushnuose (nuosavose namuose)- KAIMIECIAI, o tie jurie gyvena karobkese (daugiabuciuose)-MIESTIECIAI! Cha chaCia pati tokia “gudri” ar kur perskaitei? Nekaltas

eilini karta prasideda floodas. o temos autorei galiu pasakyti, kad pati vistiek nedarysi tos santechnikos. tai tarkis su santechniku. padaryk atitinkamus nuolydzius ir viskas tekes ten kur reikia kad teketu. as tavo vietoj turbut tuliko ir duso trapo nutekejimus jungciau atskirai i magistrale. neisivcaizduoju kas ten pas tave per situacija. sunku kazka gudriai patarti.

Kodel i atskiras magistrales? Pas mane yra taip : unitazas, alkunes 2*45 laipsniai=90kampas tada per visa vonia, o gale prijungta vonia i ta pati ir nuteka… Juk vistiek trapa paduos ne is apacios (neuzkis sh…), o is sono ar virsaus, o trape bus sifonas.

problemu su nutekejimu nebus. butu tuo atveju jei nauja klozeto buvimo vieta butu zemiau uz nutekamaja magistrale. siuo atveju manau, kad aukstis liks toks pats ir problemu neturetu buti. del nuolydzio - jo pakanka minimalaus. 5-10 laipsniu per akis.

Pati Drovus ačiū Bučkis už komplimentą Labas