tu man kažką sakei ?!

tu man kažką sakei ?!

Juokiasipazoomink’it ir atkreipkit dėmesį į berniuko veido išraišką

Jau nuo mažens įšsidirbinėja prie panų Juokiasi Be be be

Juokiasi Juokiasi Juokiasitipo “tu,dziumbras,kazka MAN sakei ?Ar mano dama nepatinka !?”

Smilte 1.8m ir Jornas 2.3m Taip

Mirkt Gerai

Labai grazi porele Valio

o tai čia berniukas buvo? kasos nesusivelia?

Tūsasne,nesusivelia Liežuvis kuo didesnis “visuomenes” spaudimas del ilgu plauku,tuo maziau juos norime kirpt Cha cha

Flirtasgal ten mano būsima marti Mirkt tokia su charakteriu pupa Juokiasi

man tai grazu, bet as savei mergaiciukei niekaip nesugebu paauginti plauku, kaip rankas kirpti panyžta Cha cha

ogo Šypsena) nu man tai visai neniezti ranku,as noreciau,kad pas abu dar ilgesni butu Šypsena))grazu juk Mirkt

geeeras vaizdelis… ŠypsenaVingiaparkis, kažkada kasdien ten ratus sukdavom Šypsenavisuomenės spaudimas dėl ilgų plaukų - tai dzin ir darsyk dzin, man tai pvz vaikų ir savęs gaila (vaikams karšta gi su ilgais plaukais vasarą Baisus, o man reiktų vis rūpintis pašukuot) - tai ir auga vaikai trumpapaplaukiai ir šukų neturim Cha chabet pažiūrėt tai gražu Šypsena

Man tai net silpna pamacius berniukus graziaus ilgais plaukaui (bet nemegstu bizikiu). Saviskiui bandziau auginti, bet jis siaubingai prakaitavo ir teko nukirpti Užsispyręs Nustebęs

Šypsenana,maniskio plaukai gan ploni,todel problemu del prakaitavimo nera Netik vat gaila,kad nesigarbanoja… garbaneles nukirpom kai buvo mazdaug 1.5m,ir nuo tada plaukai tiesus…