Truputi grozybiu is ME 2
Nors ir ismire 4 nariai komandos bet antras kartas nemelavo ir miranda jau lauke
Nice
snukys tai toks plastmasinis
Px tas snukis
Kūnas atrodo tikroviškas, tik veidas ir rankos plastmasiniai
o kokia dar galima nukabinti? Man sita tai nelabai patinka…
kam tas nukus rupi, jei bambos nera. del tokiu fyntu ir norisi mass effect 2 palosht.
ech jus, cia gi kompiuterine grafika seip tai normalus man ir tas veidukas ir visa ji gera, na aisku Ashley veidas gal grazesnis buvo tik daug vargti reikejo kol nusikabinau ja Evio galima kaip suprantu su beveik visais/visom, tik nebent su kroganu ir tuo gethu neiseitu reik eksperimentuoti, seip dar Thali reik nukabinti, bet cia kaip suprantu su vienu seivu tik viena romance galima tureti…gal ir logiska, nes kitaip suplesys isiutusios moteriskes Normandy i gabalus, ir dar Shepparda paty
tali nukabint lb lengva - pasitikek ja ir daryk ko praso
Galėjo bent DD šitai moteriai sudėti.
Orgish, tai kad jai viskas labai tinka, kas ten yra. netgi labai.
Ogrish, didziapapiu blondiniu turime pilna interneta, siame zaidime jie bande daryti tobula moteri. kas, kas, bet jau formos tikrai tobulos gavosi, nieko nepridesi, nieko neatimsi
Na gal. Bent jau neperlenkė lazdos.
pagal ka cia ta tobula moteris matuojama? nes kaip suprantu kiekvienam vis kitokia ji butu :>
kaip sakoma- del skonio nesiginchyjama. man fotografijoj esanti tinka. ja ash uzhskaitau.
Kas per mada kurt virtualias grozybes kaip kad ir hellgate london fanai ar dar kazkas bande viena is zaidimo veikeju parodyti visu grazumu xenomorph.ru/uploads/posts/2009-01/1233129501_avalon_hellgate_l ondon_320200721943pm774.jpg P.S. N-14
Vo čia tai tobulybė…
dowix, gaila pats zaidimo varikliukas nesugebejo sugeneruoti tokios isvaizdos