Kybo sau siksnosparniai ant sakos, staiga vienas nei is sio, nei is to sast - ir atsisedo, lyg paukshtis. Like tarpusavyje susizvalge: - Kas cia jam dabar atsitiko? - Et, gal apalpo?.. * * * * * Susitinka du draugai. Vienas klausia kito: -Kaip issimiegojai? - Normaliai, kaip obuolys. - O tai cia kaip? - Visa nakti kotuku i virsu. * * * * * Veidrodiniame karpyje pasimate patenkintas zvejo veidas. * * * * * Kai Dievas sukure zmogu, savo isradimo jis neuzpatentavo. Ir dabar kiekvienas durnius gali daryti ta pati. * * * * * - Panele, ar galima jus pakviesti vakarienei su pusryciais?
waikaz sako: -Senele ar ziuresi"toma ir dzery"? -ne, waikely, as jaw dydele…\ – tai kodel tetiz sako kad tu suwajkejaj?
-kam skirtas baltasis sokoladas? -kad ir negrai galetu issitepti…
nerealku nerealu
iech…
linxma!!!
Zenklas. “atsargiai! piktas suo! uzciulpia negyvai”
turi,o si klausima kazkur jau maciau
- Panele, ar galima jus pakviesti vakarienei su pusryciais?
ishmoko ezhiukas pro pazastis kwepuot uzsitepe “old spice” ir uzduso
- Kaip sekėsi egzaminas? Turėjai bėdos su klausimais? - Ne, tik su atsakymais…
Darbininkai baigė kloti ant grindų linoleumą, bet staiga pastebėjo, kad viduryje kažin kas iškilę, kažkoks gumbas. - Turbūt ten liko mano cigaretės, - sako vienas darbininkas - Tada neverta vargintis, suplosime ir baigta! Sutvarkė, suplojo. Tada jau eina į virtuvę valgyti. Ten šeimininkė sako: - Nu ačiū vyrai, kad paklojot. Va, čia kažkas paliko cigaretes ant palangės. O jūs kartais nematėt mano žiurkėno?
oij 3valandas skaiciau bet geras kaip nzn kas aciu
Na, dar keleta nuotaikai praskaidrinti: * * * Jei jusu siandienos horoskopas zada jums seksualini nuotiki, per daug nesidziaukite: gali buti, kad jus tiesiog issikvies virsininkas… * * * Sustabde policininkas masina. O ja vairavo seniausios profesijos atstove. - Paleisk mane, drasusis policininke, - tare mergina, - as tau dar praversiu! Taip vat iskarto eme ir praverte… * * * Nenervuokite manes!!! As jau neturiu, kur slepti lavonu!!! * * * Mano zmona taip daznai ziuri televizoriu, kad net diktoriai ja jau atpazista. * * * Uosvienes mintys: - Vos priguliau, o jau uzkaldineja… * * * Mergina - tai tarsi kulka su paslinktu svorio centru: pataiko i aki, pereina per sirdi, kerta per kisene ir nueina i sali. * * *
jo
Niekas taip nesuartina žmonių - Kaip grūstis autobuse
jep
o dabar