Troškinys
Čia, kad ne3,14zdėlintumėt jog emigrantai blogai maitinasi
Pagaliau Va cia tai patiekalas Number One Obozaju troskinius
na tai destyk, kas, kaip ir su kuo
Kažkoks jovalas.
Troskiniams budinga
Vistiena, pomidorai, sparagines pupeles, brokoliai ir svogunas.
Vištienos krūtinėlė, pomidorai, paprika, brokolis, svogūnas (man skaniau mėlynas, ale čia jau skonio reikalas, galima pakeisti poru, kas mėgsta švelniau), indiški prieskoniai ( irgi skonio reikalas, galima nedėt), pipirai. Vištos papus (pjaustytus kaip kam jau patinka) kepam alyvų aliejuj ir paeiliui metam visas daržoves, gale pipirai ir kiti prieskoniai. O šiaip tai tinka viskas iš daržovių kas yra po ranka, tokie jovalai skaniausi man bent jau ir būna
Čia, kad ne3,14zdėlintumėt jog emigrantai blogai maitinasi Cha cha o man tai skamba taip- mes emigrantai nemokame gaminti maisto, bet kartais bandome išmokti
o tai kas čia per maistas toks geras? tipo troškinys čia jau prabanga?
po pupeliu is skardiniu ar pirktiniu sumustiniu tai kitas lygis Bet siaip ne prabanga, o tiesiog geras (sveikas palyginus su tais sudais) maistas.
Niekas čia apie prabangą ir nekliedėjo, tiesiog sveikas kasdienis maistas. Norėjau parodyti, kad ne visi šlamštą ten vartoja. (nors buvo ir bus veikėjų kuriems pamačius žodį emigrantas sutraukia snukį ir vidurius ir viskas ką jie daro yra blogai ) To Rosita, atsiprašau, kad neturiu laiko užsiiminėti kulinariniais išsi3,14sinėjimais ir nededu čia kokių keptų karvelių, pažadu ateityje pasitaisyti.
chicken tika masala
Viskas, kas višta yra super mega naaaais. .
Čia net nėra ką 3,14zdelint. Emigrantai - ne žmonės. Palikot Tėvynę, kaip žiurkės skestantį laivą. Būkit geri, nebegrįžkit. Ačiū.