Tropico 3

Tropico 3

Pagaliau prisiverciau rimciau prisest… uzkabliavo Juokiasi super zaidimas, begalo idomus Geraikatik uzpuole ekonomine krize mano salele Juokiasi saltasis karas eina, komunistai pjaunas su US mazai pinigu duoda Žliumbia

Nu demo visai nieko pasirodė. Kažkada Tropico 2 daug žaidžiau. Čia aišku grafika geresnė, bet užtat biškį užstabdo jau man.

o jo! tropico 2 ir aš kažkada žaidžiau - patiko Šypsena šitam spėju mano kompas per lievas bus Šypsena

Demo bandžiau, tai patiko. Papasakok plačiau kaip ten kas Šypsena Kiek suprantu čia toks politinis daugiau nei karinis?

Kaip sim city (labai panasus tik mano manymu ryskiai detaliau). Susikuri prezidenta (pasirenki isvaizda, kilmes istorija, 2 privalumus ir 2 trukumus (apie 50 jei ne daugiau variantu ivairiausiu galima pasirink kurie poto atsispindi zaidziant)) Pradedi zaist, vystai ekonomika, eksporta. Palaikai santykius su US ir SSRS kurios tau skiria parama Pletoji turizma ir pildai gyventoju uzgaidas. Kas 5 metai vyksta rinkimai ir jei zmonems tu nepatinki jie isrenka kita prezidenta ir tau game over (aisku kadangi esi diktatorius tau nieks nedraudzia balsavimo klastot arba isvis ji uzdraust). Yra ivairiausios sventes, daugybe istatymu. Gali renkt ivairiausias viesas kalbas ar vizitus (tarkim i statybvietes), bet tuomet jau reikia kareiviu ir policijos nes sukileliai nesnaudzia ir betkada gali kesintis. Vienas idomiausiu dalyku tai kad viskas vyksta istoriskai teisingai. Tu aisku valdai isgalvota nezinoma sala kazkur vandenyne bet per radija pastoviai girdi kas vyksta realiose salyse pvz net nustebau kai 1963 lapkricio menesi per radija isgirdau vedeja sakant “JAV katik istiko milziniska krize, buvo nuzudytas prezidentas J.F.Kenedis, musu El presidente (nu tipo as Cha cha) parase JAV uzuojautos laiska” ir po keliu metu pradejau girdet apie konflikta tarp JAV ir SSRS kurio metu kazkaip ryskiai sumazejo abieju saliu parama man JuokiasiZaidimas ant tiek gilus kad pvz paspaudes ant betkurio praeivio gauni inf apie ji, t.y. Vardas Pavarde Amzius, jo drauge/zmona/suzadetine, tevai, kur gyvena, kur dirba, ar turi vaiku (jei turi tai koki univera tavo saloj lanko). Ta zmogeli gali suimt, nusamdyt zudika, ismest is darbo… Nu zdz galeciau pasakot ir pasakot, cia reik paciam pamatyt. Labai gilus ir daug visko turintis zaidimas. Mirkt kas tokiu miestu/valstybes statymo zaidimu megejas tikrai rekomenduoju Gerai

jamam Šypsena

Jo T3 atsirado daug visko papildomo, ko nebuvo T2. Nors iš esmės toks pat žaidimas.

Aciu uz issamu aprasyma Šypsena Bandom! Šypsena

Man tai nuobodūs tie visi ala sim city sim’ai Nekaltas

man kazkoks sudetingokas pasirode Šypsena o gal tiesiog nera nuotaikos tam siandien… pabandysiu veliau dar ji paziuret Šypsena

mane irgi jis taip atbaide geriem pusei metu, bet va vakar sakau rimtai pameginsiu, perejau tutoriala ismokau viska ir nebesveikai smagus pasidare Cha cha