Trofėjai... :)


Trofėjai… :slight_smile:

“Green White Boys visada pripažino garbingos kovos principą, kurio laikėsi ir šįkart. Mūsų priešai šiuos principus buvo pamiršę, bet nei didesnis skaičius, nei naudoti po ranka pasitaikę daiktai, nepadėjo rytfaniams apginti savo spalvų savam mieste.”

Iš esmės, tai nebūtų kuo džiaugtis. Bet kaip suprantu, tai atsakas laikraščio fanams už jų skanduotes eisenoje Kaune, tada Gerai

Geda is spoguotu narkomanu tyciotis…

“nepadėjo rytfaniams apginti savo spalvų savam mieste” - vilniuj vyko? Cha cha

gwb fajabokas rašo: Jeigu kažkas galvoja, kad gali mūsų mieste žygiuot ir įžeidinėt tai, kas mums brangu - tai jie labai stipriai klysta, o jeigu sutrumpintai: " tai ką b*** nelaukėt mūsų Vilniuj?" rytuko mylėtojai rašo: Pasakojimas apie išvyką į kauną kolkas neturi jokios prasmės. Bet apie grįžimą į sostinę - būtina. Vos prisišvartavus mūsų transportui išvykimo vietoje, Rytas Ultras, o tiksliau tie keliolika, kas buvo likę iš sausakimšo autobuso, gavo skaudžią pamoką ir rimčiausią šiais metais nokdauną nuo pagrindinių priešų. Ko pasekoje prarastos 2 mojuojamos vėliavos ir ankščiau iš šiauliečių pasisavintas būgnas. Bet kokios pastangos susigrąžinti tai, kas prarasta, buvo bevaisės.

bugnas cia kaip pereinamasis trofejus Cha cha

GWB fajeboke dar yra komentaras apie “pasaliniu daiktu” naudojima Šypsena

specoperacija Gerai

Siauliams bugna grazint Gerai

15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/krepsinio- aistruoliai-demonstruoja-charakteri-is-lietuvos-ryto-sirgaliu-atimtos- veliavos-59-499292

Šiaip viskas su tais fanų karais būtų neblogai ir man pačiam šiek tiek teko juose dalyvauti, kai dar buvau jaunas. Bet realiai viskas labai greitai gali iš jaunimo muštynių pereiti į rimtą dalyką. Išsitauks kas nors peilį (gwb jau rašo, kad rytfaniai naudojo neleistinus daiktus), užtaikys kokį geresnį iš kojos į galvą… ir bus labai negerai.

nu jo, o dabar tau 75, ir tu jau senas Šypsena

Kaip sakė vienas bent jau mums abiems tikrai gerai žinomas pilietis, rimtai fanatelint galima iki 25

Jesolo Cha cha

Tikiuosi chaoso nenuskriaudė Nekaltas

geras klausimas, forume nesirodo, bet gal tik sutapimas Klasta

Chaosas kazkodel vakar parases komentara, ji iskart istryne Šypsena

Chaosai, jei gyvas atplauk pieno puta ar bent kokį komentarą 3,14stelk Nežinau

specialiai tau shrnz - you win some, you lose some, tokia jau sio zaidimo dalis Mirkt O siaip ner ko kazkam nebuk gyvu, kai daiktai buvo galima sakyti pavogti, o ne atimti.