Trinta cukinijos sriuba


Trinta cukinijos sriuba

As tai manau, kad maisto estetinis vaizdas, yra labai svarbus vertinimo kriterijus.

neatrodo estetiskai? Cha cha matyt mano fotikas labai lievas.

Tarkim, kad fotikas buvo lievas Mirkt

nu puode tai labai estetiskai atrodo. nesuprantu kur cia gali nebuti estetikos, trinta sriuba ir tiek Pavargęs

Man sekmadieniais nuotaikos ner Mirkt Siaip butu koks zalumos lapelis, tikrai nesipizdavociau, o daba man ant stalo padetu tokie lekste, tikrai paklausciau, kas cia? Kaip ir nepasakysi kas cia: csiro.au/helix/sciencemail/activities/images/DiarrhoeaStepF our.gif .

Cukinijos nemėgstu, tai neįsivaizduoju, ar skanu būtų, tačiau brokolių taip pat nemėgstu, bet trinta brokolių sriuba yra Niam niam. Ir tik vienam restoraniuky esu valgiusi, namų sąlygomis vargu ar skaniai išeitų pasigaminti Laimingas.

Atrodo, kad būtų lėkštės kraštas suteptas sriuba, dėl to ir atrodo neišvaizdžiai Mirkt, o šiaip viskas normaliai. Esu kažkada darius trintą cukinijų sriubą, tai skanu visai, nors pačių cukinijų nemėgstu. Šypsena

naktibaldai> nemegstu as sriubose zalumynu Šypsena

o del lekstes krasto tai pastebejau ir as bet benesiojant po virtuve ir galvojant kur padeti kad nufotkinti, susitepe Liežuvis

o as cukinijas megstu, nesenai kepiau morku-cukinijos blynus tai irgi ziauriai skaniai gavosi Šypsena

o kur receptas?

Sutarkuojam morka, smulkiai supjaustom svoguna, sukapojam cesnako ir kepinam keptuveje su siek tiek sviestu. i puoda sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir cukinija, ipilame apie puse litro vandens ir dedame kubeli. verdame kol bulves suminkstes, tada i puoda beriame morkas su svogunais ir dar paverdame. paskaniname prieksoniais , as skaninau pipirukais ir provanso zoleliu misiniu ir sutriname bl.enderiu. skonis svelnus, bet geras Šypsena

pasakysiu kaip as darau:nulupi darzoves ir i puoda meti pora morku, gabalais cukinija arba moliugas arba brokoliai, nepjaustytos bulves, arba gali buti perpjautos pusiau, svogunas, priekoniai. Isverdi, suplaki mikseriu ir sriuba. Skaniausia tam sultiny, kur vire kokia pamarinuota mesyte. Kai jau paruosta tai dar pora saukstu saldytu petrazoliu ar krapu iberiu. Kai kur patiekiant i ta pacia lekste mazu kubeliais paruostu dziuveseliu iberia (tikriausiai is batono buna paruosti).

britku

Blogai