Treningu (sporto aprangos) istorija TEGYVUOJA TRENIGAI!
shi tema ne apie meile ir ne kaip nakti ash valgiau chokolada , o apie Lietuviu megstamus trenigus, treningus, sporto apranga…what ever… vos ne kiekvienas miestas tai vadina kitaip tai wa trenigu istorija:
1981 Kai rusijai priklause Lietuva daugelis is rusijos pradejo vezti ju megstama sportine apranga…linijuoti, drizuoti, sutrauktos rankovez ir t.t. krc buvo lietuviams zjbs…Kainuoja 3 rubliai jei perki du gauni uz viena Nuo tada iki 1991 kai lietuva "atgavo pilietybe" lieutviai nebeleido to vezti y lietuva…kaip tik buvo atvirkschiai…nuo 1991 lietuviai pradejo siusti savo gamyba lativjai, estijai, lenkijai, baltarusijai ir t.t. Visi buvo patenkinta nors ir vietoj ADIDAS uzraso budavo parashyta "SADIDA" "DASIDI"…Visi galvojo, kad grynas vokiskas gamynys…tais paciais metais lietuviai isigudrino…Zemaitijos sostine Telshiai pradejo gaminti Mascio UAB naujus treningus is paralono…Shilta ir kokybishka
Nereikia ko shaipytis lietuviai tais laikais padare savo ir stai 2003 metais visi ju siuti sporto aprangos drabuziai parejo y mada tyk shy siki ne kaip sporto apranga, o kaip isheiginiai drabuziai…bet deje nevisi supranta nauju madu tai ir dabar tebeneshioja rushiskus treningus (sporto apranga) ne sportavimui o isheigai y miesta…fujj…kaip nepadoru ir negrazu, bet ka padarysis Lietuva trenigu shalis!
nu nenesioju as tu treningu… nemmegstu… ’ urlaganu’…
Kiekvienam savo, bet ateis tie laikai kaip supras kad treningas yra skirtas sportuoti o ne po laisves aleja trintis.
na trenigai tai tik sporto apranga, bet ne i baliu eiti
cia kaip "banglu garbingosios istorios" istrauka
butu pakenciama, jei butu linksma ir be kruvos klaidu. o Linksmybeze tai nekaip ziurisi toks rasinelis.
Po namus, sportui, iseiginiai ir dar vestuviniai- geras garderobas
Kad vestuviniai būtų, dar nebuvau girdėjęs . Turbūt tamsios spalvos, išlyginti su kantu, apykaklė stačia, ant kaklo peteliškė, ant kojų lakierkos .
Spalva nesvarbu- juk prie jaunosios sukneles nereikia labai derintis Vietoj peteliskes- grandiniu kruva, o lakierkas turetu pakeisti kedai (ar kaip jie vadinami) su itin dideliais liezuviais, ir jie, butinai, turi buti isversti lauk ir kelnes uzkistos uz ju Vaizdelis liuksusinis
[quote]Visiskai ne apetitniai skamba
[/quote]
[/quote]
Grandinės gerai . Bet su kedais, tai į Alėją Laisvės eiti tinka. Vestuvės - ypatinga proga, kaipgi be lakierkų. Labai norint, galima pasistengti kelnių galus ir į jas susikišti.
Beje, nepriklausomybės aušroje teko matyti gumines lakierkas. Kaliošai iš tiesų, bet batų formos, ir raištelių imidžas priekyje atspaustas. Vestuvėms prie treningų turėtų gerai tikti .
Na vistiek ne apetitniai
Turbut nuo mamos uzsikreciau antipatija treningams
Iš principo, treningai - labai patogi apranga. Koks nors šestiorka juk negali žinoti iš anksto, kuriuo momentu jam teks sportu užsiimti, todėl ir pasirengęs dieną-naktį be išeiginių . Tūlas Bielskis po Kauną tikriausiai su kostiumėliu vaikšto?
As apie sporta nekalbu Sportas yra sportas, tam ir skirti sie apdareliai. Apie kita "sporta" as patyliu- nepriimtina man. O ir kostiumeliu gi nereikia- kazkaip kreivai i tai ziuri jei iprasta diena tokia apranga vilki. Yra visokiu rubu, tik reikia moketi juos derint ir vilket tam tikra proga
Nieko nesupratau, ka jis cia tuo norejo pasakyt, gal smulkiau istorija ishdestytum, nes neikertu kur cia rimtai, o kur cia juokas…
uz tai as ir myliu Lietuva gimiau beveik kartu su treningais, uzaugau su treningais ir mirsiu as su jais na jie toliau gyvens, bet noreciau buti kremuotas su treningais treningai mano mieliausi
Oi…Skaudi tema tikram lietuviui… Ech teko ir man kazkada matyt vaizdeli - mergina(blondine kas be ko), figurike oi oi oi ,vakarine juoda suknele su ispudingu skeltuku(ir iskirpte speju),aukstakulniai…Zodziu mergyte koki menesi ruosesi ir puosesi ir…Isikibusi i paranke tokiam skustam ‘urlaganui’ su iseiginiais (baltais!) treningais(turbut jo pasididziavimas…)
1)Nepavydziu merginai
2)Zandikaulis atvipo
3)Ne tik man, visai mano 4 asmenu seimai
4)Paskui dar ilgai ir laimingai zvengem…
cia siaip
o treningai Audimo ar NIKE?
Na, karta teko ir man panasu vaizdeli matyt. I universiteta Sauletekyje atvaziavo mergina ir vaikinas. Na mergina kaip mergina, tvarkingai apsirengus, viskas oki, o bachuras visas sudetas is triju juosteliu: kepure su trim juostelem, marskineliai, kelnes, ir netgi tapkes (pliazankes, ar kaip ten jos vadinasi), ir tos su trim juostelem. Ta proga noreciau paklausti, ka trys juosteles reiskia, gal kokia kasta urlaganu?