Totalizatoriai: - TopSport/Omnibet/Orakulas - prognozės, statymai ir kt. informacija!

Capalai, tai vis losi? Apakęs

Lazio-Roma 2-0 dar wieno golo reikia Piktas

Ant tu zodziu jau 3-0. Nors Roma laikiau stipresne ir dar swarsciau ka rinktis, oweri ar roma pergale. Gerai, kad oweri pasirinkau Laimingas

as buvau tarp tu kurie rinkosi romos pergale!Užsispyręs zodziu savaitgalio balansas +2litai 60 centu JuokiasiJuokiasiJuokiasiLiūdnasJuokiasiJuokiasi px, mineralinio naxaliavai nuspipirkau Šypsena

Sweikas GeraiZvackos is Vokietijos man parvezei?
o kaip nelosi kai einasi laimeti,tu ka ne lostumCha cha

Mano stavke 10:52
Krepšinis Komanda pelnys taškų S-U/-87+/Spartak (Primorje) 1.80 1 underis
Angelas

geriau atrodo universitet underKietas tik nespejau pastatyt, nes punktai tik nuo 11 dirbaNežinau

nuo 10 pas mus dirba
o ir internetu nuo 10 ryto galiuma statytiMirkt

Xujne tas jusu krepsinisMirkt

o kas ne xujniaNekaltas
Kerlingas gal

Futbolas ir Ledas Cha cha o kerlingas tai jibu ja liusiu nieko nesuprantu ten Juokiasi

ka manot del Šiauliai-Akasvayu Girona?

Man tai db viskas yra blogis,ir futbolas ir ledas ir krepsinis,nes praeina tik kas penkta stafke …

Kerlingas Gerai
paziurek Skotai Pasaulio cempionai bet uz ju pergales kokius kofus duoda LietuviaiPavargęs

yra sansu kad praeis sita stavke jau 60 tasku imete per 3 kelinius
na gali dar 26 imesti

as tik uz pirma kelini uz girona uzmeciau Šypsena

savaite su minusiaku prasidejo
permete 87Ignoruoju

ka apie siaulius mastotKietas

xujne tie siauliai Cha cha Frolunda valdys siandien cia faktas… parejo pastirpinimas is NHL ilgai lauktas… del to ir pradejo islosynet daukartiniai cempionai svedijos Cha cha

Sveiki, kaip statymai sekas? Galvoju grizt i statymus, po skaudziu netekciu Liūdnas ar ilsetis galvai? Bet galvoju jei gyvenime nesiseka, gal verta pabandyt losime? Liūdnas