Totalizatoriai: - TopSport/Omnibet/Orakulas - prognozės, statymai ir kt. informacija!

verta verta Šypsena
as tik pradejau pries savaite, smulkiai statau, mokausi Mirkt Cha cha

Ko taip dramatiškai? Tikiuosi jokių netikėtų tragedijų neįvyko…

sakai frolunda laimes ?Šypsena

deja, ivyko… Mama mire praeita savaite Liūdnas

negarantuoju bet labai tikiuosi Šypsena viskas rodo i tai

uzjauciu Ufff

uzuojauta

Dekui

http://img87.imageshack.us/my.php?image=pc100058qa6.jpg
Kad visiem taip sektusi, tai Staniulis balta veliava keltu Cha cha

nerelaii cia paemei tu dar zalg lygiaisai ikisai…jooooooo

Gerai butu, kad as buciau paemes Šypsena
deja cia ne mano Ne
daugiau info apie tai
http://www.betshoot.lt/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&
t=1178&postdays=0&postorder=asc&start=0

Pirmi 2 siandienos statymai triobete:
Malmö Redhawks - Frölunda HC (1x2) 2 2.00

Siauliai - Akasvayu Girona (12) 2 1.55

jei praeis, tai vakare mastau statyt uz:
SC Freiburg - Karlsruhe 2.55 3.10 2.45 (uz 2 arba x2)
Nacional Madeira - Porto 3.90 3.25 1.80 (uz 2)
Klasta

kas man paaiskins kaip tam Betshoote talpint prognozes? nes nixuja nesimato kaip ja idet… ideciau ledo pastoviai…

Nkvd,tu geriau cia tas prognozes ydekCha cha

kiek uz frolunda dejai? gal susigundyti irgi

Krenta kofas uz frolunda siulau det ir nieko neklausynetCha cha

topsporte tas pat uz frolunda 2.12 laikosi…

uzuojauta

Nedaug, 20lt. Paprastai uz leda daug nededu, nes tai ne mano sritis Šypsena va uz kase ar fule tai kas kita Kietas

Ok siandien ledo nedaug pasiuloj bet mane asmeniskai domina Malmo - Frolunda varzybos…

Ilga laika stebiu Svedijos cempionata jau 3 metai zaidziu butent Europos ledo ritulio lygose… Manau sian galima paimt pinigeliu Šypsena

Nepaisant labai prastos sezono pradzios… Frolunda pastaruoju metu pradejo taskyti viena po kito visas stipriausias sio sezono Svedu komandas :

2006-12-07 Brynas-V.Frolunda 3-1
2006-12-04 V.Frolunda-Timrå 4-1
2006-12-02 HV 71-V.Frolunda 4-5
2006-11-30 V.Frolunda-Djurgården 5-1
2006-11-28 Farjestad-V.Frolunda 2-4
2006-11-25 V.Frolunda-Mora 5-2

I paskutini rezultata prasyciau nelabai kreipt demesio nes Brynas komanda yra labai stipri namuose ir sukelia labai daug problemu visoms komandoms kurios viesi pas ja …

Frolunda po tragiskos sezono pradzios , kuri man atnese nemazus pinigus Šypsena dabar atrodo igauna pagreiti visu pirma parejo papildymas is NHL pavardes nemynesiu nes nemanau kad ji kazka sakys jums… visu antra i rikiuote grizo du labai svarbus gynejai visu trecia naujas treneris kuris inese pasitykejimo savimi Šypsena

Siandien ju varzovas Malmo nors ir jau 2 kartus priverte suzaist juos lygiosiom 3-3 neisivaizduoju kaip jiems sian pavyks 3 kart padaryt toki stebukla , ypac kai komanda paliko Cekas Nedorostas kuris buvo labai didele jega komandoje… visgi nera pas komanda stabilumo ir kylanciai is dugno Frolundai siandiena sis vazrovas labai palankus vertinciau 7/10 paimt pergale isvykoj su 2.14 kofu Orakule, bent as toki paemiau Šypsena