jo Capalai, kolegos mes su tavim
as jau atrodau radau savo "sekmes formule , bet ne va pasiskaiatai “protongu” zmoniu ir sumeti babkes
nx. praeita sav. -1500
sia sav +58, aisku totoriu gandonesiai kuri ka tik csaka nuvirkde ble butu sugebeje pries kazkokia sukrusta dexia lygiosiom sulost antonsireicikbliat… ai karoce …
Vsio, grizau jau is kazino Truputeli inkales , bet nuotaika zjbs! Net pats nesitikejau, kad taip gali nuskilt viskas! Krc, per 4 valandas laimejau 525 lt Buvau pliuse 700 lt, bet po to biskutuka padurninejau, tai va nusiritau iki 525 lt. Bet tiek dar kazino niekada nesu laimejes per pusantru metu losejo karjera. 7 karta is eiles laimejau, per tuos 7 paskutinius apsilankymus pliusas beveik 1500 lt Nors siandien minusas (630 lt prapisau Topsporte, bet 525 atlose kazino, tai minusas siek tiek daugiau nei 100 lt )
American Roulette. Atvariau i kazino pries 12-a visas susinervines ir galvoju “Ka as cia smaukysiuos po 10 lt deliuodamas?” ir visa vakara deliojau po 25 lt. Ir per 20 min iskart kokie +200 lt buvo. Po to sustojau, tai laimiu, tai pralaimiu, bet po truputuka, po truputuka pasiekiau +300 lt. O po to buvo valanda visiskai tuscia - buvau iki +150 lt nusivaziaves, bet pamenu dejau 100 lt ir laimejau, tai po to atsilosiau. Ir finale padariau 500 lt ir jau norejau iseit, bet galvoju: “Ai, dar palosiu”. Pist, dar 100 lt pastaciau ir uz nelygini ir iskrito 23 Tai jau +600 lt buvo, po to smulkiais dasismaukes buvau iki +700 lt, bet po to pradejo visiskai belekas krist, nes visi totaliai prapisinet pradejo. Tokie skaiciai:
raudonas 5
juodas 20
raudonas 1
juodas 20
raudonas 33
juodas 2
Krc, jokiu seriju, nieko Tai per sita sh 150 lt i vieta padejau atgal, bet po to pagalvojau, kad 525 lt laimeti ir taip labai gerai, apsisukau ir grizau namo Dar kazino 500 lt niekada nebuvau laimejes per viena apsilankyma Didziausia laimeta suma iki vakar (arba siandien - kaip paziuresi ) buvo 300 lt per viena karta
nu ka,sendien vel ziuriu kad amarei stoudamire teduoda 18pts o zais pries bostona,kur traumu isretnta ir taip nestipri priekine linija
taigi drasiai uz amares 18overi 150lt
dar seip 10lt padeta amare +18 brand +19 jazz pergale pries minesota kofas6.29
Cia krc kitam pasismaginimui… pirmas jau praejo 22 min ikale banke man reikejo iki 27 min ivarcio… ir reikia dar Metz pergales kolkas 1-0 pirmauju vyrai siaip Metz turi laimet namie labai gerai losia sita komanda… tikiuosi islaikys persvara gal ir padidins dar