Totalizatoriai: - TopSport/Omnibet/Orakulas - prognozės, statymai ir kt. informacija!

E, strategai, atsakys man kas ar ne?

9

man rodos turetu skaitytis taip kaip kamoliai skaitosi ir zaideju taskai

Ziurint kur statei. Dazniausiai buna, kad 1 x 2 - pagrindinis laikas, o visa kita su pratesimais eina… Paziurek reglamenta

Cha cha nu ka,visos beveik eurolygos stafkes ziuriu nuplauke visiem,gerai kad nelindau o apsistojau prie nbaAngelas

Pagal reglamenta supratau, kad laimejau?

supiso man prota Popavicius visi sauke ji straumuotas nelos daug ir dar 1.50 kofu staciauPiktas

uzuojauta
as laukiu phoenix ir amares overiu Angelas

Tai kiek Lyday is benetono ir Barton is joventud ymete nieks nezino?

Pergaliu serija tesiasi

Shiandien ish 2 bilietu prajo 1 bet plisas 30lt

Skaiciuojan nuo sheshtadienio pelnas +415lt seniai taip gerai nebuvo

Dekui, jei dar nesunku galit parasyt dar kiek imete fotsis, nicholas ir ilievsi?

Fotsis 6
Nicholas 15
Ilievski atrodo nelose

Barton 0
Lyday 11

valio ir as laimejau Šypsena ir dar kofas 21
visus kitus ir sveikinu

Pralaimeti visi mano statymai,galiu eit ramiai dabar miegotCha cha

koks as piktas del to supisto Popoviciaus
vsio duodu sau zodi,jei kofas krenta ant zaideju ar dar ant konors as nestatysiu.

dazniausiai laimi pastates atvirksciai Cha cha O man bl barsa viska sugadino nesugebejo laimet daugiau nei ant 11 pries ari kazkoki

Niekad nemaniau, kad gali taip lygiosios krepsinyje viska su pyyyyst 2 bilietus nuplukde Uniksas su Cibona … Oo butu virs 600 lt pliusio… handonai ir vis per ta gopsuma kofai juk tik 1,2-1,4 Piktas nakui nakui… koks as gudras po visu praejusiu ivykiu bunu - “bl… juk sakiau tau durniau (cia tipo sau) TAIP reikejo statyt”… Nežinau

as zinok taip pat save taip keikiu
gyveni ir mokaisi ir patirimo igauni
as tai sakau vsioo jei kofai krenta as nx nestatysiu
preita savaiteas prasikau ant Zalgirio Rezultatyvus perdavimai
staciau su kofu 1,45 paskiau galvoju reikia dar pastatyti jau su 1.40 ir zopaPiktas
dabar su Popoviciumi kol pastaciau kofas jau buvo 1.50

Bet tai L Bartonas turbut net nezaide,tai kaip ir keli slamantys dar sugrys rytojuj… Bet wistiek man welniskai nesiseka…nerealiai nesiseka .