Tortas 'Malkos po sniegu'

Tortas ‘Malkos po sniegu’

Skaniai atrodo… Čia su džovintais vaisiais ar ne? Nekaltas Receptuką gal galima? Flirtas

puikiai atrodo, neabejoju, kad skonis irgi Gerai Niam niam mano anyta kažkada panašų darė, bet apliejo šokoladu, tai atrodė nekaip… Užtat skonis…

Dėkui, originalus receptas čia:supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=174696&vi ew=findpo st&p=8789614Čia su vyšniomis, kadangi jų pritrūkau, dėjau dar konservuotų ananasų ŠypsenaBet receptą keičiau iš esmės, vietoj grietinės tiek tešloje, tiek užpile jogurtas 0 proc. Šypsena

Mm… Su jogurtu niekad nekepiau. Reiks pamėginti.

Kepti tai tingiu,bet paragaut kaip norėčiau… Valio

Na, padirbėti su juo reikia, nėra itin greit viskas, nes tešlą reikia šaldytuve bent porą valandų palaikyti Šypsena

Tai čia ne bėda, svarbu ne porą valandų minkyt. UfffO jei su šaldytom uogom kepant jas pirmiau atšildyt reikia?

Aha, būtinai. Recepte ten viskas tiksliai išaiškinta, gaminant nekilo klausimų. Tik tešla prieš šaldytuvą man tokia baisoka atrodė - labai lipni, neįsivaizdavau, kaip kočioti reikės Cha cha Bet per dieną pastovėjo šaldytuve buvo ok viskas Gerai

Aišku, dėkui už informaciją. Mirkt

tu laisva…imanoma su susituokti? nrs jei ne laisva,jokio skirtumo Cha cha Mirkt

niam Niam niam Gerai

Nelaisva nelaisva Cha cha

Žadina apetitą. Niam niam

Įtariu, kad turėjo būti skanus. Šypsena. Nors nei vyšnių, nei ananasų pernelyg nemėgstu. Drovus

venacka, aš jų irgi nemėgstu, bet, manau, jog galima būtų pakeisti kitom uogom. Tik šiom geriau gal, ba kietesnės… Nekaltas

Girtas gerai atrodo Niam niam Gerai

Idomiai atrodo Apakęs Myliu ir manau turetu but labai skanu, reiks kadu butinai pabandyt iskept Taip.

Myliu