Tortas be pavadinimo.

Tortas be pavadinimo.

As turiu viena dideli klausima kam nors, kas zino, kaip reiketu apipavidalinti toki torta, tik ka isimta is tortines? Nes jo krastai man baisiai neestetiskai ir visaip kitaip atrodo Blogai Cha cha.

Beje, cia iskeptas paprasciausias biskvitas, kuris buvo perpjautas ir sulietas, gal labiau aplietas Cha cha, trintom braskem su cukrum ir perteptas grietineles zelatiniu kremu.

Braškės Myliu Niam niam. Šeip atrodo labai skanei. Vadink jį braškių tortu Cha cha.

Vadinsiu Cha cha. Dariau net nezinodama ka darau, galvojau kad tos trintos braskes plaukios po ta torta, bet visai puikiai gavos, isigere Gerai.

Viskas čia labai puiku, išskyrus vieną dalyką. Lapai jokiu būdu nesiderina prie bet kokio torto! NekaltasKraštus galima apipavidalint kokoso drožlėm arba kokį nors grietinėlės kremą padaryt ir aptept.

Užsimaniau torto dabar. Fantastiška. Nežinau

O man kaip tik braskiu lapai derinas prie butent sito torto, gaiviai ir ryskiai atrodo. Kokoso drozles nepriliptu cia. Grietinele dazniausiai ir aptepu dauguma tortu, nes tai lengviausias ir paprasciausias budas, ji ir prie jos gerai viskas kimba Gerai. Bet kazkaip pagalvojau, kad tokiam tortui nelabai tinka tas grietineles aptepliojimas Nekaltas. Noretus, kad butu sonai lygus ir grazus, kaip ir virsutinis sustinges kremo sluoksnis, bet panoresiu ir praeis Ufff.

Valio gerai atrodo Niam niam Gerai tik tuos braškių kotus geriau buvo nuskabyt Cha cha

Aš irg norėjau iš pradžių prikibt prie brioškių lapų, ale pasižėjau, kad spalvingesnis tortas su tais skabais, aišq, jeigu vaišint te kokius svečius ar ką, tai tikrai gereu nuimti juos Drovus.

A čia tas braškes Niam niam specialiai sudėjai,kad man seilė varvėtų Taip Klasta

Labai fain -nesikabinėkit ŠypsenaAvietėle Gerai

Aš kokiu nors jogurtiniu kremu aptepu šonus.

Niam niam

O tai braskiu lapai uzkliuvo tik del nepatogumo valgant? PavargęsMiško_Fėja, o nenubega tas kremas zemyn? Nes gi pakankamai skystas jis turetu but Nekaltas.

as krastus patepciau kokiu kremu ir padengciau kokosu drozlem Šypsena

Kokosa labai megstu, bet prie sito troto man kokoso drozles netinka, nros tu ka Ne.

neblogai

O M G norėčiau… Šypsena tu pati jį kepi?? Liežuvis Apakęs

Niam niam FlirtasDabar tokio gabalaitį neatsisakyčiau suvalgyti