Tortas be pavadinimo.
As turiu viena dideli klausima kam nors, kas zino, kaip reiketu apipavidalinti toki torta, tik ka isimta is tortines? Nes jo krastai man baisiai neestetiskai ir visaip kitaip atrodo .
Beje, cia iskeptas paprasciausias biskvitas, kuris buvo perpjautas ir sulietas, gal labiau aplietas , trintom braskem su cukrum ir perteptas grietineles zelatiniu kremu.
Braškės . Šeip atrodo labai skanei. Vadink jį braškių tortu .
Vadinsiu . Dariau net nezinodama ka darau, galvojau kad tos trintos braskes plaukios po ta torta, bet visai puikiai gavos, isigere .
Viskas čia labai puiku, išskyrus vieną dalyką. Lapai jokiu būdu nesiderina prie bet kokio torto! Kraštus galima apipavidalint kokoso drožlėm arba kokį nors grietinėlės kremą padaryt ir aptept.
Užsimaniau torto dabar. Fantastiška.
O man kaip tik braskiu lapai derinas prie butent sito torto, gaiviai ir ryskiai atrodo. Kokoso drozles nepriliptu cia. Grietinele dazniausiai ir aptepu dauguma tortu, nes tai lengviausias ir paprasciausias budas, ji ir prie jos gerai viskas kimba . Bet kazkaip pagalvojau, kad tokiam tortui nelabai tinka tas grietineles aptepliojimas . Noretus, kad butu sonai lygus ir grazus, kaip ir virsutinis sustinges kremo sluoksnis, bet panoresiu ir praeis .
gerai atrodo tik tuos braškių kotus geriau buvo nuskabyt
Aš irg norėjau iš pradžių prikibt prie brioškių lapų, ale pasižėjau, kad spalvingesnis tortas su tais skabais, aišq, jeigu vaišint te kokius svečius ar ką, tai tikrai gereu nuimti juos .
A čia tas braškes specialiai sudėjai,kad man seilė varvėtų
Labai fain -nesikabinėkit Avietėle
Aš kokiu nors jogurtiniu kremu aptepu šonus.
O tai braskiu lapai uzkliuvo tik del nepatogumo valgant? Miško_Fėja, o nenubega tas kremas zemyn? Nes gi pakankamai skystas jis turetu but .
as krastus patepciau kokiu kremu ir padengciau kokosu drozlem
Kokosa labai megstu, bet prie sito troto man kokoso drozles netinka, nros tu ka .
neblogai
O M G norėčiau… tu pati jį kepi??
Dabar tokio gabalaitį neatsisakyčiau suvalgyti