Torciukai, pyrageliai
Prie temos:[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2129715-=(1699159907](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2129715-=(1699159907)P.S. Vilniaus apskritis
Cia ne koks maximinis
Nu tikrai cia ne maximinis. Labai retai kada randu pirktini torta kuris patiktu, per baliukus dazniausiai ju atsisakau. Nu bet gaminiai, nu tikrai nesigiriant
. O tai kainos kokios? Aišku, aš preferinu savo pačios gamybą, kad ir kartais ne taip gražiai atrodo. Bet kartais būna, kad laiko nėra, o jei nebrungu, o pyragas tikrai skanukas, tai kodėl gi ne?
Na tie naminiai tortai ir bankuchenai tai skanus, bet, kepant namu salygom be konservantu jie greitai genda . Pamenu per vestuves sveciam padalino lauktuviu: kam torto atpjove, kam sausainiu Marytes gamybos… Pasekmes - liudnos buvo
nera reikalo sintetikos valgyt Sitie gaminiai tik is natur produktu, be jokiu konservantu. Nors kita vertus kas megsta ilgai torciukus laikyt pvz vasara ant palanges, galim idet ir konservantu . Toki puse metu but galima ragaut ir visada “sviezias” bus
tortas grazus,matosi kad namie gamintas,negeda ir kitiems parodyti savo sugebejimus
Nebus sintetikos, nebus verslo. Kitaip pyragai supelys nepasieke stalo
Nu bus matyt aisku, bet noris, kad zmonem patiktu, o ne belekaip padaryt ir viskas P.S. Vakar Napoleona gamino , gal ikelsiu foto ir pabandysiu aprasyti skoni
ot laikai atejo, zmones skustis pradejo tuo, kad konservantu neideta