!

Idioto grandioznoIgnoruoju

Ko Tu cia,kalyte,siunti?

šššūūūūūdddaaassss ne sviestas, Kaunas ne miestasBlogai

apie ka ir kalbam.

Apie ką daugiau Žiegždrių gyventojai ir gali kalbėtisBlogaiVeee

Nu čia visos Lietuvos nuomonė- Kauną reikia dusinti, ba jau užkniso- l)ochai paskutiniai, o kad keliasi… Ble miestas- pacukai krūtegas vaidina, ypač kai po 10 eina. Ir šiaip kažkoks atgrasus miestas, nors aš dažnai ir užsuku. Stengiuosi greičiau iš jo išmaut- kaip iš smirdinčio šikano. Tikrai ne sviestas ir ne miestas. VEEEEE… bloga jau. Žalgirį gaidžiai turi…Cha chaCha chaCha cha su gustu priešaky- kiaurai per Eurolygą (taip ir pravarė- kiauraiBlogai) Pagaidykim Kauną

Visa Lietuva- tai turbūt Kariotiškių gyventojai, ar neMirktCha cha

Privatus kvailys ryškiai Kaune nukentėjęs buvo Cha cha

Beje, papasakok, kaip tu ruošiesi Kauną "pagaidyti"?..Nekaltas

KAD kaunas IR TAIP YRA ANT GAIDZIO SAVE PASISTATES.KOKIE GYVENTOJAI ,TOKS IR BAZNYTMIESTIS.JuokiasiJuokiasiJuokiasi

newarykit čia ant kauno. jei warot, tai pawydas griaužia? patys bezdonyse gyvenat? Cha cha

Pabuskit kaunieciai!Net jusu pasididziavimas-SABAS ne kaip apie Kauna atsiliepia…

kaip tu mane gaidy tu senas už.pi.sai tai tu net neisivaizduoji. nu tu bliambanega nu pasakyk nors viena priežastį ko tau Kaunas nepatinka. varai kažkokia mura , svaiksti nesamones. žiu dar ir pritariančiu birkasosu atrandi. ble sedi pats kokiose Bezdonyse apsimyžes ir varo kad Kaunas jam xujiovas miestas. Nulėk į miesta apsižiurėk jau 2003 metai. o tu vis su grebliuku vaikštai. BURAS TU SU.PI.STAS

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Gal geriau pasakyk priezastis,kuo Kaunas gali pasigirti?

aš biski neįmušu kodėl Kaunas turi gyrtis kažkuom kaip vilniečiai. Normalus miestas , gyvena normalus žmonės, dyrba dauginasi ir t.t O urodu visur yra netgi kaikuriu kaimiečių išliaupsintame vilniuje.

[/quote]

aš biski neįmušu kodėl Kaunas turi gyrtis kažkuom kaip vilniečiai. Normalus miestas , gyvena normalus žmonės, dyrba dauginasi ir t.t O urodu visur yra netgi kaikuriu kaimiečių išliaupsintame vilniuje.

[/quote]

Kaunas kaip Kaunas,bet kiek as suprantu kalba eina apie Kauno gyventojus.Man asmeniskai jie yra pamojni,pasikele ir aplamai atvaziavus i Kauna jauti ta pasikelimo dvasia,ko butent apie kitus miestelius nepasakysi.Na dar Kedainiai panasiai alsuoja,bet…kiek ten ju yr?

Tai ir nevažiuok čia, o tai atvyksta tokie sodininkai, anot Orlausko, ir tik eismą gadinaCha cha

durniu laivas, rado del ko gincytisPiktas

Bet vistiek KAUNAS yra LIETUVOS GEDA!