Nu čia visos Lietuvos nuomonė- Kauną reikia dusinti, ba jau užkniso- l)ochai paskutiniai, o kad keliasi… Ble miestas- pacukai krūtegas vaidina, ypač kai po 10 eina. Ir šiaip kažkoks atgrasus miestas, nors aš dažnai ir užsuku. Stengiuosi greičiau iš jo išmaut- kaip iš smirdinčio šikano. Tikrai ne sviestas ir ne miestas. VEEEEE… bloga jau. Žalgirį gaidžiai turi… su gustu priešaky- kiaurai per Eurolygą (taip ir pravarė- kiaurai) Pagaidykim Kauną
kaip tu mane gaidy tu senas už.pi.sai tai tu net neisivaizduoji. nu tu bliambanega nu pasakyk nors viena priežastį ko tau Kaunas nepatinka. varai kažkokia mura , svaiksti nesamones. žiu dar ir pritariančiu birkasosu atrandi. ble sedi pats kokiose Bezdonyse apsimyžes ir varo kad Kaunas jam xujiovas miestas. Nulėk į miesta apsižiurėk jau 2003 metai. o tu vis su grebliuku vaikštai. BURAS TU SU.PI.STAS
aš biski neįmušu kodėl Kaunas turi gyrtis kažkuom kaip vilniečiai. Normalus miestas , gyvena normalus žmonės, dyrba dauginasi ir t.t O urodu visur yra netgi kaikuriu kaimiečių išliaupsintame vilniuje.
aš biski neįmušu kodėl Kaunas turi gyrtis kažkuom kaip vilniečiai. Normalus miestas , gyvena normalus žmonės, dyrba dauginasi ir t.t O urodu visur yra netgi kaikuriu kaimiečių išliaupsintame vilniuje.
[/quote]
Kaunas kaip Kaunas,bet kiek as suprantu kalba eina apie Kauno gyventojus.Man asmeniskai jie yra pamojni,pasikele ir aplamai atvaziavus i Kauna jauti ta pasikelimo dvasia,ko butent apie kitus miestelius nepasakysi.Na dar Kedainiai panasiai alsuoja,bet…kiek ten ju yr?