jo sian girdejau full version, nejaugi yra tokiu zmoniu su tokiu issivystymo lygiu
Kaip matai…YRA
IMK GERESNI LINKA ,kur ne debilas klauimus uzdavineja,gal tu gaidys,kad tai Tave domina? http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/194026.32-=(1603854972
[/quote]
p nx dalba. jobe tu išaiškink man prie ko tas linkas ir tavo loxe temos pavadinimas. ir aplamai uostyk šiška
[/quote]
Matai,problem Tavyje,nes Tu esi Kavenskas ir pirma baig nors vidurine,tada bazarinsim,nes matau vaikas dar esi.
[/quote]
dauniuk baik tuos bazarus apie amžiu ne tau mano metus skaičiuot visvien mano daugiau
ka vel i kelnes prisidirbai ?
niuu niekas nieko nesisarmatinadėl gaidyno tai nežinau jie kaškaip nesireklamuoja o jai kaška jieškoti pasakyt blogo apie miesta- nu tai vilnius kacapynas(čia nemano nuomonė nes pats turiu dauk draugu Vilniečiu)
Man patinka Kowno bazaras,paziurekit kaip jie darko LIETUVIU kalba.Vilniu kacapinas,bet po truputi lietuviskeja,o Kaunas…didelis kaimas!
Kaunas zuliku miestas
Kaunas Pasaulio gėda
žuliku šiaip niekur netruksta
ant kauno kok tai užvažiavot? Gal nėra kavenskų, kad už savo miestą pastovėtų? šiaip ar taip kaunas geriau už telšius
melomania rašė:
ant kauno kok tai užvažiavot? Gal nėra kavenskų, kad už savo miestą pastovėtų? šiaip ar taip kaunas geriau už telšius
KAUNAS LIETUVOS ŠIRDIS
mooze rašė:
melomania rašė:
ant kauno kok tai užvažiavot? Gal nėra kavenskų, kad už savo miestą pastovėtų? šiaip ar taip kaunas geriau už telšiusKAUNAS LIETUVOS ŠIRDIS
sovitu laikais,o dabar jau kitas amzius,pabuskit!LIETUVOS sirdis
Baikit vienąsyk ant Kauno varyt, tuteišai jūs nelaimingi, mes tai nors lietuviškai kalbam, o Šustauską jums į Seimą delegavom, tuoj ir Šustauskienę su Daktaru pridėsim.
gaila kad šustauskas per daug geria, o galėjo karjerą padaryt.
Radot kuo pasigirti,ŠUSTAUSKAS!
Mes juo ir nesigiriam, mes tik džiaugiamės, kad vienu durnium pas mus mažiau, sėkmės
Tilia rašė:
Mes juo ir nesigiriam, mes tik džiaugiamės, kad vienu durnium pas mus mažiau, sėkmės
kavencka?
Rider rašė:
Tilia rašė:
Mes juo ir nesigiriam, mes tik džiaugiamės, kad vienu durnium pas mus mažiau, sėkmėskavencka?
faktas
Kavencka- tai čia tuteišų žargonas, o aš save kauniete vadinu ir esu tuo patenkinta.
Tilia rašė:
Kavencka- tai čia tuteišų žargonas, o aš save kauniete vadinu ir esu tuo patenkinta.
KAUNIETE-KAIMIETE,tai vienas ir tas pats