Žvaigždė

Žmones Labas, please, kas nors, paaiškinkit, kaip maždaug pasidaryt SKAIDRES Liūdnas Labai reikia rytojaus projektui, o aš apie juos nieko nenutuokiu… Pavargęs

rytoj reikia, o siandien susirupinai Cha cha gerai… kaip tikras studentas Cha cha

aha tikras studentas, tik nelanbai tikras, nes naktis dar neatejo Šypsena

ankstoka Juokiasi

nu tik rai kaip studentas studentai nakti ruosia tai dar palauk truputi Juokiasi

Turi omeny PowerPoint prezentaciją??? Apakęs Įdomiai čia susirūpinai paskutinę minutę Nekaltas

Nu baikit jus… Nekaltas Paskutinė minutė būtų , jei rytoj susirūpinčiau… Pavargęs Šiaip iki rytojau 9:30 dar turiu laiko… Taip Yeah, vien komentarai… Žliumbia

Hmm… sakai PowerPoint prezentation… kažkas girdeta… varau išsiaiškinsiu kas tai per daržovė…

Hm… nu per foruma bijau, kad nemokesiu ishaishkint… NePavargęs

Na šiaip keista kad žinai tik pageidaujamą rezultatą, net priemonių nežinai Nekaltas

O kas per projektas?

vot teisingai… cia bent idomu bus… Pavargęs

anglų Pavargęs, apie "Human rights"

Hm. Kas nors supratot, ko čia visgi reikia? Aš tai Ne Sorry Nekaltas

nu sorry tai sorry Piktas

tiesiog susiinstaliuok Powerpoint programa ir pabandyk "pazaisti" su tuo,ka ten rasi Šypsena - taip issinagrinesi, kas kaip yra. Man irgi reikejo greit darba padaryt ir per viena vakara ismokau powerpiontu naudotis ir viska padariau. Atrodo gasdinamai, nes dar nepradejai. Pabandyk, ten tikrai paprasciau nei paprasta Šypsena

forumuose tau niekas nepaaishkins - nei tiek kantrybes tures, nei noro nei dar ko. ieshkok realiai kad kas padetu Liežuvis

Šypsena Kaip matau apie PowerPoint’a nelabai nutuoki, tai gal ir nebepradek aiskintis (jeigu iki siol nesusipazinai, tai dabar ne laikas). O skaidres gali fake atsiprintint (bent jau VU fsf)Mirkt

Na va, pagaliau sulaukiau realios pagalbos Laimingas Laimingas Laimingas Ryt turėsiu tas skaidres ir viskas jauciu bus ciki Laimingas Laimingas Laimingas
Dėkui tai geraširdžiai mažumai bangiečių Cha cha , atsiliepusių į mano pagalbos šauksmą… Juokiasi
Special thanks to:
Mamutas - už sąžiningumą Mirkt (jooo, forume galbūt ir sunkoka ką nors aiškint, bet visgi pabandyt galėtum… Nekaltas )
eirime - už nuoširdžius ir palaikančius žodžius Laimingas ,po jų tikrai vos nepuoliau PowerPoint’ą nagrinėti Taip (paliksiu aš tą užsiemimą galbūt vasarai … gal… Nekaltas )
ReQuest - už pasiūlymą rėkti HELP už bangos ribų Juokiasi (beje , juo iš dalies pasinaudojau ir dabar viskas ore Liežuvis )
Viqutei - apie info, kur galėčiau rast jau "gatavų" Cha cha skaidrių (nors VU fsd, tiesą sakant, man tamsus miškas… Drovus )

Labas na va, skaidres jau turiu Laimingas (visgi "auksinių" žmogeliuku būna - iki 6 ryto barake prie kompo sėdėjom Pavargęs), dabar bėgu "gintis" projektą… Kietas