tiesiog susiinstaliuok Powerpoint programa ir pabandyk "pazaisti" su tuo,ka ten rasi - taip issinagrinesi, kas kaip yra. Man irgi reikejo greit darba padaryt ir per viena vakara ismokau powerpiontu naudotis ir viska padariau. Atrodo gasdinamai, nes dar nepradejai. Pabandyk, ten tikrai paprasciau nei paprasta
Kaip matau apie PowerPoint’a nelabai nutuoki, tai gal ir nebepradek aiskintis (jeigu iki siol nesusipazinai, tai dabar ne laikas). O skaidres gali fake atsiprintint (bent jau VU fsf)
Na va, pagaliau sulaukiau realios pagalbos Ryt turėsiu tas skaidres ir viskas jauciu bus ciki
Dėkui tai geraširdžiai mažumai bangiečių , atsiliepusių į mano pagalbos šauksmą…
Special thanks to:
Mamutas - už sąžiningumą (jooo, forume galbūt ir sunkoka ką nors aiškint, bet visgi pabandyt galėtum… )
eirime - už nuoširdžius ir palaikančius žodžius ,po jų tikrai vos nepuoliau PowerPoint’ą nagrinėti (paliksiu aš tą užsiemimą galbūt vasarai … gal… )
ReQuest - už pasiūlymą rėkti HELP už bangos ribų (beje , juo iš dalies pasinaudojau ir dabar viskas ore )
Viqutei - apie info, kur galėčiau rast jau "gatavų" skaidrių (nors VU fsd, tiesą sakant, man tamsus miškas… )
na va, skaidres jau turiu (visgi "auksinių" žmogeliuku būna - iki 6 ryto barake prie kompo sėdėjom ), dabar bėgu "gintis" projektą…