nu va…o sakė aš visą klubą sukabinęs ot sukčiai
pakabink ir mane,ka,bo jauciuosi outsaidere
laisvai…ale man nereiks to daryt…po tavo šito posto pasistengs už mane…yra čia “budinčių”
sorry jei žodžiai bus “liaudiški”
pasijuokiau iš triušių…pabendravau su protingais…eisiu sau…Bitė pasijungė…o aš jos bijau
o ko anos bijai?
Nu va,ejau pro sali,uzsukau,o cia visi issislapste . Myliu katinus,tai galvojau,kad ir as sokolado gausiu . Buvau siandie maximoj,bet negavau kokio norejau,ispirktas
aij…jau buvo per mane tarptautinis konfliktas…Bitės viršūnėse
dar koks karas įsižiebs…viena šizikė ant manęs tiek prirasė, kad bitė turėjo priimt žmogų jos raštam skaityt…nu taip kažkas man sakė, nepamenu
kaip tai? dieną buvo pilna…
v’inga,o tu cia kokiais vejais
as galiu pavaisinti fazeriu.siandien iki parduotuvej nuolaida
neisivaizduok tokiu svarbiu,kad tik del taves priimtu zmogu ten tokiu kaip tu ne viena desimtisnebutinai is b+
emilė rašė:
neisivaizduok tokiu svarbiu,kad tik del taves priimtu zmogu ten tokiu kaip tu ne viena desimtisnebutinai is b+
et…erzinuos ir tiek…nors iš tiesų tai cirkai ten buvo…
žinai, būna pensininkių sėdinčių prie langų ir visa stebinčių…kas kur awto pastatė, su kuom grįžo… ir t.t. …ir rašančių skundus visoms instancijoms…tai ir čia tas pac…tik toji dar ne pensininkė, o tiesiog
Emi,ejau nuo zidinio ir pajutau sokolado kvapa
v’inga,bek is cia,nes ir tave apkaltins,kad kabiniesi stalkeriui ant kaklo as jau tupiu GS juokingiausia,kad matau,kas tai daro
O kuom mane gali apkaltinti? Nebent…
JOKŪBČIK,prasaisi ir tu i kompanija
Ticha…! Vse pojedim…
Emi,tu stulpe
Hanss rašė:
Ticha…! Vse pojedim…
na olieniax utrom rannim
v’inga as taip.as stulpe
jau panasu,kad abiejuose
reik daba issiaiskint,kas i kita ikele
Jerguteliau,a pasiuto zmogai ,kur zodzio laisve ir karunos sikoliadas