865065049

nu va…o sakė aš visą klubą sukabinęsJuokiasi ot sukčiai

pakabink ir mane,kaFlirtas,bo jauciuosi outsaidereNekaltas

laisvaiTaipJuokiasi…ale man nereiks to daryt…po tavo šito posto pasistengs už mane…yra čia “budinčių”
sorry jei žodžiai bus “liaudiški”Laimingas

pasijuokiau iš triušių…pabendravau su protingais…eisiu sau…Bitė pasijungėApakęs…o aš jos bijauBaisus

o ko anos bijai?

Nu va,ejau pro sali,uzsukau,o cia visi issislapste Nekaltas . Myliu katinus,tai galvojau,kad ir as sokolado gausiu Nustebęs . Buvau siandie maximoj,bet negavau kokio norejau,ispirktas Žliumbia

aij…jau buvo per mane tarptautinis konfliktas…Bitės viršūnėse

dar koks karas įsižiebs…viena šizikė ant manęs tiek prirasė, kad bitė turėjo priimt žmogų jos raštam skaityt…nu taip kažkas man sakė, nepamenuNekaltas

kaip tai? dieną buvo pilna…Taip

v’inga,o tu cia kokiais vejaisApakęs
as galiu pavaisinti fazeriu.siandien iki parduotuvej nuolaidaCha cha

neisivaizduok tokiu svarbiu,kad tik del taves priimtu zmoguCha cha ten tokiu kaip tu ne viena desimtisMirktnebutinai is b+

et…erzinuos ir tiek…nors iš tiesų tai cirkai ten buvo…
žinai, būna pensininkių sėdinčių prie langų ir visa stebinčių…kas kur awto pastatė, su kuom grįžo… ir t.t. …ir rašančių skundus visoms instancijoms…tai ir čia tas pac…tik toji dar ne pensininkė, o tiesiogKvankt?

Emi,ejau nuo zidinio ir pajutau sokolado kvapa

v’inga,bek is cia,nes ir tave apkaltins,kad kabiniesi stalkeriui ant kakloCha cha as jau tupiu GS Kietas juokingiausia,kad matau,kas tai daroJuokiasi

O kuom mane gali apkaltinti? Nebent…

JOKŪBČIK,prasaisi ir tu i kompanijaKlasta

Ticha…! Piktas Vse pojedim…Cha cha

Emi,tu stulpe Apakęs Vau!

na olieniax utrom rannimMirkt

v’inga asTaip taip.as stulpeTaipLaimingas
jau panasu,kad abiejuoseCha cha
reik daba issiaiskint,kas i kita ikeleNekaltas

Jerguteliau,a pasiuto zmogai Apakęs ,kur zodzio laisve ir karunos sikoliadas Užsispyręs