865065049
…ner chia ko ant tu gedos stulpu siuntineti, tesisingai boba ir daro.
BITES abonentas
Blin, vakar dukart is Omnitelio savo paskambinau tuo numeriu ir du zmojes norejau pagirt…tai ni-xu-ja nieko nepadare…tik pinigus, matyt susirinko…kazkoa fu-cking ten ta jusu firmele…kur info apie ja??? is kokiu tinklu galima skambyt??? jei darot, tai darykit normaliai, o tai blin uz viena pagyrima gausit desimt papeikimu…
Taip gali buti tik tuo atveju, jeigu suklystate rinkdamas numeri.
Jusu pyktis pagristas. Vakar Bangoje buvo pleciamos prisijungimo galimybes ir "nusimuse" sios paslaugos. Dabar viskas sutvarkyta ir veikia.
I numeri 8 650 650 49 galima prisiskambinti is visu operatoriu tinklu.
ir dar kokio gaidzio mano zinuciu kiekis nukrito per 600 apytiksliai a???
gal sakau vel kokia nesamoninga tema atsidaryt kad gaidynas cia verda pakomentuokit man tokius niuansus a???
pasikeisk slaptazodi, galbut kazkam esi sakes?
del zinuciu skaiciaus - zr. kita tema siame forume.
xixixi
taip tau ir reikia
ir taip nesaziningai prisiauginai ju
o cia teisybe rankiniu budu ivedama
blyn naujoji banga cia ne koks siaip darbiukas… O super dydelis projektas… ROMA NEBUVO PASTATYTA PER VIENA DIENA… Reikia duoti laiko ir bangai… juk laikas bega… viskas tvarkos… tuoj jauciu bus viskas be priekaistu
Niu nesinrvuok taip juk sake kad jau viskas sutvarkyta
http://www.biteplius.lt/lt/2club.shame-=(1040428225
p.s. linkėjimai tuporylai(su Zitkos akcentu)… manančiai, kad norint rašyt kitu niku, reik atsilogint nuo bangos…bet ir bukumas moteriškės
kai buvau moderu…mačiau ne kuriuos vienu metu rašant trejais
nerašykit čia…ibo kalbėsiu monologais…išimtis-protingiems…
lodoriai jūs…kada man balansą padarysit 100 štukų? tiek nedaug tereik…bapkių gailit, a ne? na surengsiu ką nors…lakstysit kaip triušiai mėnesienoj
matau, kad skaitot…dar ir kaip…o ne kurie ir užeit norėtų…bet bijo durnai/protingais pasirodyt…
drąsiau drąsiau…kiekvienas bus sutiktas pagal drabužį…o palydėtas pagal protą
Ai vistiek parasiau…
Geriau ledu,ledu na ir sokolado uz tus pinigus
vat pagalvojau…o jei kuri ateitų nuoga…kaip ją sutikt pagal rūbą…
Pagal papus
nikutex rašė:
Ai vistiek parasiau…
Geriau ledu,ledu na ir sokolado uz tus pinigus
čia tau …už drąsą
ledai sakai…šokoladas… baik tu…gal kitiems joks šokoladas taip neužsaldina, kaip tos minutės maigant mobilką…o kur dar saldumas, kai kiekvieną kart nuėję pažiuri į savo kūrybą?
nikutex rašė:
Pagal papus
na va…aš tiek mąsčiau…o tu iš karto sugaudei esmę…matosi, kad protinga
jei smulkiau…tai papus pagal kokius kriterijus vertint