2%


2%

Gal nesupyks moderatoriai. Šiemet, kaip ir kas met, galite paremti mūsų klubą pervesdami  iki 2% pajamų mokesčio. Surinktos lėšos bus panaudotos filmo apie muselinę žūklę kūrimui.museline.lt

As jum taip pasakysiu. Muselnykai ne patys biedniausi zvejai ir savo kantora patys gali issilaikyt be istiestos rankos. As tuos 2 procentus skiriu Nimincines vaiku namam, nes vaikai patys neuzsidirba.

teisingai

Gerai cia dvyrka pasake Taip lai patys muselininkai ir skiria sau o jei jau skirciau tai tikrai jau ne muselininkam

tai gi savu gaila,kam leist savus kada galima na xaliavu prasisukt kazkur,nu jau tikrai xebra,laikot save elitu tipo,pricindalai brangiausi o kazkokiam filmui susimest negalit,negeda?

Dviratis teisus Gerai Taip Laimingas

ajus tikrai visi tokie durniai?

Tironai, isskyrus tave - Taip

albertai70, elitu laiko ne jie save, o juos mužikai Juokiasi

jo plia- ce vienas elitinis neperseniausiai bliuzojosi, kad licencijos lasiam per pigios ir murziai del to gali jas nusiprkt, o dabar jau tu paciu murziu praso 2%… taip ir norisi tokiam pasakyt- EIK TU NAKUJ

zvejotribuna.net/dokumentai/Paramai.pdf Nekaltas

pats zvejoju, bet niekad neskirciau 2% zvejybos organizcijai, savo skiriu sutrikusio intelekto kudikiu namams.

o tai jumis cia Caka Norisa norita pasikviesti filmavimusi ar kaip ?

px Špyga

Rybalke yra prabanga. Jei gali masalu kalna prisipirkt ir vala uz 100 lt, tai gal ne ubagas-tai ir pasifinansuoji savo kontora.Jei negali-nezvejok arba gaudyk su kuolu. Pasaulis neapsivers. Jei vaikui reikia vaistu,kuriu ner uz ka nusipirkti arba vaikas tevu neturi, tai is to biznio nepadarysi. Va tam ta parama ir reikalinga,o tai gaunas taip kaip Kauno savivaldybe privaciam klubui po *bliamba*u 2 limonus atseikejo kaip savo.O vat vaiku sportui-gaila pinigu.

Butent.Jei pagrindinis finansavimas bus paramos-suds gausis, visada busi priristas,o jei finansuoja patys nariai ir patys save islaiko-ko daugiau reikia…

Nu vezem mes kazkada labdara vaikisku rubu i vaiku namus,deveti nedaug,tikrai geri,dar plius zaislu maisa nesulauzytu,nu ir ka,isvijo,sako nereikia mums tu drapanu,net nepaziurejo kas viduj.Ir dave suprast taip,kad mes cia dar vos ne jus paremt galim varguoliai.Kas liecia museline,tikrai nera brangiausia zukle,karpininkai manau daugiau isleidzia,muselini sniura nusiperki uz 130 lt ir drozi kokius 4 metus,uz kiek spiningistas superdolina valo per 4 metus? abejoju ar isipaiso i 130 lt,plius kotu kainos panasios,riciu irgi,ir teisingai Adabgerai prase-elitu laiko ne muselininkai save, o juos mužikai.

tai gal is pradziu reikejo pasiklausti ko vaikam reikia.

Doni, ne ten vežei. jie ribojami taisyklėmis ir negali priiminėti iš fizinių asmenų “paramos”. pats vežiau, pats grįžau it musę kandęs. vėliau atradau “karitą” ir dabar viską, kas nereikalinga namuose, bet sveika ir tvarkinga vežu į karitą. ten ačiū pasako.