ten nisano vaikas ant kapoto i palapine man ta diena prilijo miegu ir jauciu kad kojom slapia miegmaisy
sita kokios padugnes pas tave ant tu 9j ratu? Nes as daba galvoju kaip tu ten suki kol uzsidega
banas
R16 205/45 arba 215/40
pffff… tai tie tavo 9j vapscie nerodiklis duociau savo 8,5j su 255 ir apsikakalintum o ne suktum
tai gal dar dzipinius balionus pasiulyk uzsideti ant civico dydzio masinos? p*sdamas i bordiura neprakirsi
255/35 r18 tikrai ne dzipams skirta, o kad vazineji su tabletem ant placiu ratu ir giriesi apie sukima tai manau geriau jau tyletum
P.s sitoi rikiuotei stovincios masynos geri sedevrai Ble atsimenu komentarus to jusu renginio
tai kad R18 i ratu skyles netilps. pac tu tablete, ar bent zinai kaip padangu plociai skaiciuojami, ir kad jei tu paciu matmenu ant R17 ir R17 skiriasi? pas mane ant dzipo 275 budavo ir ne ka platesni nei sitie atrodydavo man idomu kaip tu sutalpintum platesniussphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/34414_1069266360379 09_71 25888_n.jpgkai prie amortizatoriaus irgi likes 0.5cm tarpas P.S. sitas renginys yra vasaros ratas o tokiukaip tu (ir kitu 98%dalyviu) is viso ten neileidzia
manja ir gotas, o jus be broliai?
kodel padangu pasiulyma istrynei? lazankes trynei? padarai ciulp.b.ybface’a ir ateini cia ant keliu
manjaks nerimtai atrodai
manja triochala
ne nu bl nuo pacio ryto dingsta nuotraukos,kas vakare darysis
kur dingo AUDI ble? Kur dingo padangos?
tas kaimo ciurlingo stailas visiškai pjaunas su tom ilgom kudlom ir varnų gėriko imidžu suprasčiau jei taip tuninguotum flickr.com/photos/59397439@N06/page7/
as savo 285 su 2.2 dyzeliu irgi deginu… o siaip, cia slapaberzes kaimo meetas? *kekšė* pasatas tuning team’as