:)

:slight_smile:

Sauktuko stilium Šypsena

ishsitrink galva

*****e gryzk i AV po savo vardo nuotrauka, diskusija tesim Girtas Taip

gryzhai jau ish mokyklos vaike? mama nesupyks, kad tik gryzhes ishkart prie kompo prisedai?

Jo, gryžau iš univero, valkata. Ko vakar taip anksti dingai nuo kompo, tiek pezejes apie tai, kad man jau laikas? Partneris i guoli kviete? Sitam klube i tavo off-topic nebeatsakinesiu. Eik po savo foto ir ten galima pratesti diskusija Gerai

ash dingau? Cha cha nebejuokink, ash tik puse 6 ryte atsijungiau nuo bites… tai tu suslydai i lova, univere tu Cha cha kas tokius bukaprochius i univera priima? Juokiasi

Tai ko dingai iš diskusijos? ATSAKYK. Nori, gejuksti, gal, kad tau PM siuntineciau ar ka? Dabar keli dalykai ir nebeatsakinėsiu į tavo žinutes šiam klube: 1) ISMOK VIENĄ KARTĄ RAŠYTI Į KIEKVIENĄ ŽODĮ NEKIŠDAMAS H *****E TU NELAIMINGAS 2) Ne tau, asile, kuris net nesugeba rasyti, kvestionuoti mano protinius gebejimus. Esu tikras, kad pats baigei supistą Klaipedėlės kolegiją ar geriausiu atveju jų univerą ir nemanau, kad ne ką geriau, nei turizmą. O gal nieko nebaigei ir išvariai šikną pardavinėt į Angliją EMIGRFANTĖLI? 3) Ar jau issiuntei medali? Zinok nesulaukiu, kada tavo adresą sužinosiu, kokią gražią dienelę važiuodami prie jūros užsuksim aplankyt Šypsena

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi vargshas tu, ka galiu pasakyt Cha cha shiaip kai judesi i klaipedos puse prasineshk, su mielu noru ispirsiu tau i nosi Gerai Juokiasi