`

`

Man gražu! Tik batai nee, o dėl platėjančių kelnių neapsisprendžiu

Man tai labai gražu kai tokios spalvos ir kelnės arba lygios, arba siaurėja Šypsena

Gerai

uzdengia tos kelnes visus batus, tikrai ne taip reikia derinti apranga (net neekspertui cia aisku)

O tai kaip, kelnės turi būt virš batų visada?

ne - bet placios kelnes ir aukstakulniai, kuriu visai nesimato netinkamas derinys, na tiesiog naturaliai aisku, nereikia but mados guru.

biski ne visai i tema, bet panasiai - prisiminiau turejau chucka batus, tai jie eidavo tik su siauresnem kelnem , kurios neuzguldavo viso bato, nes jei tik platesnes kiek ir uzdengia didziaja dali bato tai atrodydavo ne tik, kad prasciau, bet net ir juokingai. ANT TIEK DAUG skirdavosi kaip atrodo priklausomni nuo to ar matosi batai ar pasislepia po platesnem kelnem (kurios siaip nera labai placios, bet uztekdavo batams uzdengt). Cia paraleles galima vystyt.

Aš manau, šiuo atveju, jos batai baisūs, todėl dar labiau tos kelnės galėtų juos dengt Juokiasi

Kas čia tokia?

na šiaip tai, mados eksperati mielieji, kad plačios kelnės uždengtų batus šiais laikais yra priimtina ir natūralu. jūs ne tik vartydami “žmones” arba žiūrėdami mados reidą kurkit suvokimą kas prie ko dera. pasaulis platus ir margas, nereikia vien tik lietuviškais, pasenusiais standartais pasikliauti.

O kodel mes turim vadovautis kitu primestomis normomis “priimtina”, “naturalu”? Bent jau as savo asmenine nuomone tik destau, nesakau, kad mano nuomone turi sutapti su kazkokiu masiu

vaj kokie mes visi išskirtiniai, masėms, ginkdie, nepriklausantys… P.S. asmeniškai man px tie dengiami batai. Bendroj sumoj viskas čia paderinta, bet tas leopardas tai man nuvalkiotai biškį atrodo.

man irgi nelabai tas leopardas, bet as mastau, kad jinai dedamasi batus i tokia ceremonija galvojo, kad dedasi grazius batus Cha chaO ka cia del masiu paironizavai tai nesupratau, nes kaip as sakiau kalba eina apie tai, kad kodel man turi tai patikti jeigu tai tinka pagal “nepasenusius standartus” ? Man arba patinka arba ne.

“…netinkamas derinys, na tiesiog naturaliai aisku, nereikia but mados guru.” ir “Man arba patinka arba ne.” yra du labai skirtingi pasisakymai.