?
Darot kažkokią nesąmonė iš šito klubo, o ypač galerijos. Ir išvis, ką kaliausia čia veikia? Blevyzgų ir iki18 nebeužtenka?
Kodėl manote,kad darome nesąmonę?
Tu čia rimtai klausi? Kas antra (jei ne kiekviena) tavo įkelta nuotrauka ne tai, kad neturi nieko bendro su mada ir stiliumi, apie tai aš net ir nekalbu, bet apskritai yra pasityčiojimas iš šio klubo. Užkiši čia pusnuogėm panom ir nejuokingais prikolais galeriją ir tiek.
Parodyk sava “stilių” geriau, nekudakavus če tai i tu iš klubo pasityčiosi
Pritariu amSurreal.Ir manau didzioji dsauguma taip mano tik politkorektiskai tyli.Bent jau sprendziant pagal komentaru kieki po kaliauses sedevru. “Teiseje” ne tokie politkorektiski,pagrasino banu.
Viskas čia stiliova [biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.866806.1148…-=(11 75370548](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.866806.1148…-=(1175370548)
Kaliausia, su tavimi ginčytis - bergždžias reikalas, o tuo labiau kai kalba eina apie stilių ir madą, taip kad nieko nei rodyti, nei įrodyti, vien tik tamstai paliepus, nežadu.
Bobos būtinai turi būt arba bobiškais skudurais, arba lezbiškais Patriarchaliniai suskiai pavertę bobas minkštom vištom, i nepakenčia kad gali būt kitaip, o jau ypač jaunatviškiau ir energingiau O teisėj banu pagrąsino tik kažkokia šlykšti sena bobelė okupantų palikuonė, tai nelabai ir autoritetas tokia
Apie stilių ar mada supratimas skirtingas kaip ir apie meną,nelabai padiskutuosi
Su sita foto viskas cia normaliai susije su mada- Adriana Lima ir VICTORIA’S SECRET
Kaliause,issireiskimas “kas ant kito sako- ant saves pasisako” siuo atveju netikslus.Tu - ne patriarchalinis.
Aš aišku ne patriarchalinis, aš net feministas iki nedidelio laipsnio (tik kad dauguma bobų jokių teisių nei lygybės nenusipelno durnos būdamos).Tu užtat patriarchalinis kaimietis