**
gražus
Truktelčiau stipriai žemyn už to auskaro.
Pagonys vėl madoje
labai
prieš porą savaičių už tokio “grožio” panaikinimą suplojau 500 lt štai tau ir paauglystės klaidos
ligoniai
Čia turbūt pirmas tokio tipo auskaras, kuris atrodo gražiai:} Turiu omeny tuos ‘tunelinius’ ar kaip čia jie vadinasi…
man tai patinka tuneliai, bet pati neturiu, gal visai ir norėčiau(: tai juk natūraliai užsitraukia jei nenešioji, už ką tie 500lt?
pirma karta girdziu veja kad tuneliai naturaliai uzsitraukia-kiek mano vaikino draugu ejo operuotis ausu, net rankos pirstu neuztektu
Gu, užsitraukia jeigu nenešioji jų daug metų ir jeigu ta skylė padoraus dydžio!
O tuos daug metu vaikstai su pirsto skyle ausyse?
va va, tikrai užsiraukia, aišku nežinau kaip su milžiniškais… blem, jei tokios problemos, tai gal nesidarysiu ir šiaip įdomu, kaip ta operacija vyksta, negi paima ir užlopija
nu ten nera lengva operacija tikrai O viena isvis is tos kompanijos prisidirbes taip buvo kad sepsi gavo nuo tos skyles, cut koju nepakrate-prisikaisiojo dantu krapstuku,cigareciu ir kitokiu dalyku tam platinimui, uzpuliavo, menesi pravaiksciojo kol renimacijoj neatsidure.Dali ausies amputuot teko, nes ten jau gangrenuot pradejo viskas.Slykstus reikalas sakau turet tuneli arba visiskas idiotas gali arba nesveikai drasus zmogus
aš kiek girdėjau visai nesunki ta operacija. tiksliau net ne operacija o tiesiog susiūvimas, mano draugas į traumatologinį nuėjo ir per 10min viską sutvarkė. turėjau aš tuos tunelius nuo 9 berods klasės iki 19 metų, neseniai išsivėriau ir viskas normaliai susitraukė, pirštas tikrai netelpa D tam ir yra skirti specialūs tuneliai, galų gale jei gaila pinigų nusiperki fimo molio už 6 ar 7 litus ir lipdaisi kiek širdis leidžia, nieks ir nesupūliuos.