as taip ir maniau
wtf? zn bandau nuo komandos neatsilikti
Kiek laiko džiovini?
kokio ilgio plaukai
Plaukai Is pradziu maniau, kad koks fotoshopas…
man tokie iki keliu nekaip ziuris man iki klubu graziausiai ziuris cia mano nuomone, bet lb grazus plaukai
nu svarbu titulas… siu metu …2007 ilgiausi plaukai lietuvoj
uoj uoj uoj nju o tie konkolai tj i tema jei ka ka atmintis tokia trumpa
sesė ilgakasė…
Olialia Pradzioje pamaniau, kad kazkoki chalata uzsidejus
na mano nuomone tai baisiai atrodo… bent puse ju ilgio reiketu nikirpt.
pritariu Liepa*i
na fotosesijom tai gerai tokius plaukus turėt bet šeip jokio grožio, net palaidais negali vaikščiot
Turejau panasaus ilgio plaukus, bet nukirpau per puse buvo jau uzknise negyvai - vien tik kiek prieziuros reikejo nusikirpau ir net lengviau gyvent…
tokius sukuot…
Mano pačios ir tai kartais per ilgi man atrodo, o ką jau kalbėti apie tokius… tragiškai atrodo.
eikit eikit… na zinojau kad lietuva pavyduoliu krastas bet kad taip varyt… na tiesa sakant as gal kelis kartus esu macius tokio ilgio plaukus… tai lb retas atvejis …ir man juokas ima kai visi sako o as tokius turejau ir pan… atrodytu kad lietuvoj vien ilgaplaukiai vaiksto…bet kiek per miesta nepereinu tiek nepamatau tokiu plauku kaip mano.beje uzsienio zmones visai kitaip ziuri plaukus mano…daugumai patinka… aisku cia teige kad vaikscioti palaidais negaliu… o kodel negaliu?laisvai galiu ,bet kokia prasme eiti jei visi spokso ir kelia pavydo scenas…man to nereik…uztenka susirisus plaukus nueit i miesta ir jau daznai isgirstu ivairiu komentu
nx nekreipk demesio,pavyduoliai ble zmundos
visa vaizda gadina nutriuse galiukai…