TOP SHOW DOG 2009

TOP SHOW DOG 2009

GRAŽIAUSIAS 2009 METŲ LIETUVOS ŠUO BORA BALTA LETENA (Voyage du Bois de la Rayere x Gelma Vanilė) CIB, CIE, BALT JCH, BALT CH, RUS CH, BY CH Ačiū visiems, kurie mus palaikė, patarė, kurie mokė mane ir Borą Apkabinimas

Sveikinimai, Dovile Apkabinimas Apkabinimas Tu saunuole Apkabinimas Visada zinojau, kad pasieksi tokiu aukstumu Mirkt

Sveikinu Gerai Gėlė Gėlė Gėlė kaip smagu mokytojui, kad prisimeni kur padarei pirmus zingsnius.

Markoni —> ačiū už pirmąsias pamokas ir padrąsinimą Apkabinimas Apkabinimas ApkabinimasDELPHY —> ačiū Jums už tai,kad turime Borą - Jūs mums ją teisingai iš vados išrinkote (o juk tikrai ne ją būtumėm pasilikę Žliumbia) Apkabinimas Tai, kad ji turi darbinį diplomą - taip pat ir Jūsų nuopelnas Gėlė Gėlė Gėlė

Labai dziaugemes uz jus visus Apkabinimas Puikus metai tau ir tavo seimai, taip pat ir Borai Gėlė Sveikiname Gėlė

saunuole bendravarde (tiksliau abi bendravardes Vau! Apakęs Laimingas) !!! Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas Tūsas

Ačiū!!! Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas

Sveikinimai didžiausi Apkabinimas Gėlė Linksmybės

Sveikinu labai tave ir Bora Gėlė Apkabinimas saunuoles Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas

Dovile - aš didžiuojosi Tavimi. Tu viena mano geriausiu mokiniu ir dresuros ir hendlingo. Kaip man gaila , kad jus taip greit uzaugat ir iseinat. Šypsena Linkiu dar aukštesnių pasisiekimų Žvaigždė

ohohoho Gerai sveikinu, BRAVO!!! Valio Linksmybės Gėlė Apkabinimas

Saunuoles Bučkis

sveikinu su nuostabiais rezultatais Apkabinimas Tūsas

Gerai

Dėkojam!!! Apkabinimas