Tomb raider

Tomb raider

Jau nemažai perėjau. Žaidimas Gerai Ir PC pagaliau turi kažką panašaus į uncharted Cha cha Aišku nėra jis toks geras, ir grafiškai atsilieka, bet vistiek Gerai Nesu nė vieno tomb raider perėjęs, ens visi užknisdavo po 15min su savo durnu valdymu, o ir lara čia graži, ne kaip praeituose, kažkokia išsigimus Blogai

Kaip čia pasakius. Natural tits. Cha chaĮdomu būtų išbandyti, bet ant konsolės.

Lara cia grazuole, o del grafikos - ijunk plaukus, ir pamatysi grafika Cha cha juokais cia aisku, nes ten zudo viska tie plaukai, bet man grafika siep labai smagiai susiziurejo, losiau ant laptopo savo, viskas beveik ant max, ir ciki piki buvo Valio

ner baisi ta grafika. tiksliau ji puiki yra ir tikrai uncharted lenkia grafikos atzvilgiu. o zaidimas tai jo - liuks

Biški ne taip išsireiškiau, tingėjau rašyt, bet parašysiu Cha cha Grafika apskritai liuks, turėjau galvoj veidų animacijas, jos prastesnės. Plaukus buvau įjungęs, 4fps buvo Cha cha Šiaip viskas max išskyrus shadows normal. Dar teko išjungt kažkokį grapchics precision, nes po pusvalandžio ar tai artefaktai išlysdavo ar tai pradėdavo lagint žiauriai ~10fps, tai reikėdavo perkraut žaidimą, o išjungus tą nustatymą bėdos dingo. Net nežinau ką jis daro, net screenų pasidariau su įjungtu ir išjungtu ir tyrinėjau po to, bet nemačiau skirtumo Cha cha Kūrėjai biški susidirbo matomai. O prie viso kito neturiu ko prikibt Šypsena Tikiuosi bus sequel’as.

Ne į temą, bet po šito žaidžiau Splinter Cell B ir pasakyčiau, kad pastarasis būtų metų žaidimas… bent jau man. Beje kas čia rašė, kad Rage pereina per 6h?

Opa, kažkaip tyliai tas splinteris išėjo, aš jo ant žiemos laukiau Cha cha

SC nesu perėjęs iki galo nei vieno, bet sakyčiau, kad nugali jau semas fisheris vs hitman. senesnę dalį sc nedaug žaidžiau, tai lyginant šitą ir vienas į kitą supanašėjusį hitman ir sc. SC B nugali. Bent jau daug maloniau žaidžiasi pastarasis. Beje mark to execution, blackliste yra limituotas ir veikia real time, kai ant hitmano tada būni pauzės rėžime. Cha cha

Nu conviction irgi toks jau ne visai tradicinis buvo, vidutiniokas šiaip.

Jei uzteks kantrybes, tai gal kada ir pazaisiu sita Cha cha Nes siandiena 3 ryto, tik Chronicles (5 dali) baigiau zaisti Cha cha Nors toliau einantys jau nebe tokie ilgi gal bus, tai gal iki naujako ir sita pradesiu zaisti Juokiasi

Tau spėju nepatiks Cha cha

Na kodel? Uncharted serija man net labai patinka. Tiesa pastarasis labiau action, bet per 9 zaidimu serija, naturalu, kad ir TR pasikeite. Man gryno Tomb Raideriskumo uzteko 4 dalyje kur zaidimas turi 35 lvl, uztrunka zaisti virs 25 valandu ir… visi lygiai vyksta ten pat - Egipte! Cha cha T.y. ilgiausiai zaidimas TR serijoje ir visas ta pacia tema - Egiptas, piramides, sfinksai. Veee

Tiesiog pasirodė, kad patinka tik old schooliniai sunkūs žaidimai, kokių aš nekenčių Cha chaNu tada turėtų patikt, jei uncharted patiko. Tik šitas ne toks įvairus, uncharted visiškai skirtingose vietovėse veiksmas vyksta, čia viskas vienoj saloj, bet viską pagerina besikeičiantis paros laika sir oro sąlygos, todėl ta pati vieta atrodo kitaip. Uoj kaip nekenčiu ilgų adventure/action žaidimų. 10-15val man turi būt, jau 25val, tai eina na****, jau tik greičiau tada bėgu, kad tik pereit. Šitas kažkur ir bus ~12val. Gal 20 jei visus collectibles surinkt, kurių NEREALIAI daug, ant kiekvieno žingsnio, kas net juokinga biški Cha cha Ir tikėjausi tokio pat visiškai linijinio kaip uncharted, bet šitas toks duoda gana daug erdvės tyrinėjimui Šypsena

Tai va butent, kad ta 25 valandu martona zaidziau jau tik tam, kad uzsideti pliusa jog praejau. Suprasciau jei tai butu buve ivairios vietoves, besikeiciancios, bet dabar suktis po tas pacias piramides per visus 35 lvl… na ir nx Cha cha Net nenoriu prisiminti. Veee