Tomb Raider 2013

Tomb Raider 2013

Na kolkas pateisino lukescius Šypsena Tik gal istorijos truksta normalios Šypsena O pati jaunoji Lara tai fainulka Cha cha

biski valdymas lievas kai kur, sunku pagauti momenta ka spausti, o seip tai jo, Lara gerule, senokai jau buvau loses koki nors Tomb Raideri, tai sitas po kolkas limpa Šypsena beje tie plauku efektai zudo kompa, be ju sukasi beveik viskas ant high normaliai, ijungus tuos plaukus, nesvarbu ar ant high ar ant medium, tragiskai krenta fps Cha cha

neblogas, bet gaila, kad slapti kapai visai ne slapti, ir ju galvosukiai gan lengvi. Dar tikejaus, kad ant sunkaus lygio nebus galima naudot hintu, deja… Uztat tos interaktyvios scenos jega Gerai

kiek zinau, cia TR serijos reboot’as?

Siaip tai visai nieko. Bet sakyciau uz paskutini batmana sektiek silpniau. Kaip dabar pamenu pirmaji TR, tai dabartiniai galvosukiai juokingo sunkumo. Viena kas tik apsunkina kartais ziadima, tai kad kartais suveikia uzsikabinimas o kita ne. Na bet eita buvo teisinga kryptimi… Ai ir dar cia tik man pasirode kad priesus nukepti tai kaip is vaiko saldaini atimti? Sautuvu beveik nenaudoju, tik lanka arba isvis su tuo kauptuku uzdauzau Šypsena

Jo, galvosukiai lengvoki… Matyt buvo taikyta i silpnesne auditorija. net nera ko lyginti pavyzdziui su Soul Reaver 2.

Taigi paleistų sunkumo kaip pirmos dalys, nieks nežaistų.

atsimenu kokiais 98 metais ant ps one kiek namie praleista valandu prie pirmos ar antros dalies Šypsena kur pradzia venecijoj Šypsena nei koki FAQ zinau kur surast nei ka Cha cha bet kiek laimes buvo kai sumastyvadai kur ir kaip toliau eiti Cha cha

Visada nekenčiau tomb raider, šitas atrodo tikrai geras ir vertinimai tą rodo ir žaidėjų atsiliepimai Gerai Reiks būtinai išbandyt.

Kušliau, juk pati veikėja visai nieko. Ir subiniukas foto gerulis (nemeluok). Aš irgi nemėgstu visokių Prince of Persia. Nelimpa jie man. Turiu ir TR. Ir tas nelimpa. Bet vien veikėjos galima pabandyti. O sunkumas manau šiuolaikinei kartai. Juk Škotas yra kuo puikiausiai išsireiškęs šiuo klausimu. TA pačia tema -> thechive.com/2013/03/06/a-compilation-of-lara-croft-cospla y-gir ls-is-something-i-always-have-time-for-35-photos/

Tai dėl papų ir užpakalio tada ir bandžiau aš tuos tomb raider Cha cha Dar rusiškam playstation žurnale buvo cosplay konkursas, tai ten gyvų larų croft fotkių buvo kokių Myliu Bet negalėjau aš jo žaist dėl valdymo. Man PoP patinka, gal tik nuajausias nelabai, bet tas cell shaded kur buvo prieš tai, kurį visipeikia man patiko, nes toks relaxuojantis ŠypsenaKas su tuo sunkumu negerai? Yra easy, medium, hard dažniausiai. Nebūtina ant easy žaist gi. Be to išėjo ant PC hardcorinis oldskūlinis rpg dark souls ir čia net nieks nežaidžia Juokiasi Yra COD, bet ant jo visi stumia. Aš žaisdamas noriu atsipalaiduot, o ne nervus gadintis kaip manau ir daugelis, todėl ir daromi žaidimai NORMALAUS sunkumo, kad įdomu ir linksma būtų + istorija šiais laikais yra.

Žaidimai ir yra pasižaisti, o ne pasinervuoti. Aš net pats išsigąstu, kai į veidrodį pasižiūriu nuo žilų plaukų. Net brolis dešimt metų vyresnis tiek neturi.

ant TR tikiesi bet šiek tiek sudėtingesnių galvosūkių. Tai ir išskiria jį iš kitų žaidimų. Čia jie labai jau simple. Nors… Jei koks septynmetis žaistų, gal ir sudėtingi kai kurie būtų Šypsena Nuo lygio sunkumo galvosūkiai nesikeičia. O kalbant apie nervus… tai dažniausiai tik MP nervuoja.

imdb.com/name/nm2569832/?ref_=tt_cl_t1 a va cia laros croft igarsintoja Šypsena irgi visai simpatiska, ir panasi gan Šypsena

Allure, plauku efektai is AMD stovyklos, o tu su nvidia losi ir dar low end Mirkt

uzsisakiau survival edition Cha cha

Isbandziau ta HairFX ar kaip ji ten vadinasi funkcija su GTX 660 stacionaro pc, beveik tas pats s…pradeda laginti vistiek…tai nori pasakyti, kad jei pas tave kompe bus ideta AMD vga, tai atsiras dar kazkokie papildomi plauku nustatymai? Nekaltas maniau kad tas super duper efektas turetu buti paciame zaidimo varikliuke, ir tik amd ji palaiko, nes prisidejo prie kurimo, o nvidia is paskos velkasi…ar tas HairFX cia dar ne tie super plaukai? ir prasau cia nestumti ant mano nvidios, ji skaitosi mid end Cha cha Cha cha Cha cha tik su netvarkinga sukuosena nesusidoroja Cha cha notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-640M.71579.0.html< /A>

Jau isleido fixa del situ plauku Šypsena

zaidimo kurejai ar nvidia?