Tinka ant polistirolo?


Tinka ant polistirolo?

Ar tinka naudot ant cokolio polistirolo ir taip ji apsaugoti nuo UV?

o kam ji saugoti nuo UV?

Jei cia bitumas tada netinka. O nuo UV saugot nereikia nubluks pageltonuos ir tie patys milteliai ant polistirolo saugo nuo tu paciu UV, i jie giliau neisiskverbia, tik nereikia valyti polistirolo.

Čia bitumo-kaučiuko dispersija, skirta atnaujinti bitumines stogo dangas, pagrindui gruntuoti ir pamatams izoliuoti, medžio drožlių plokštėms apsaugoti, vonių ir tualetų patalpoms hermetizuoti. Gali liestis su polistirenu.

o kodėl netinka jei bitumas?

ar ne paprasciau nuarmuot cokoli? (vistiek reiks)

gal ir paprasciau … tiesiog ner kam … ir iki ziemos nelabai rasiu …

Nusiramink ir nemetyk babkiu vejais pas mane cokolis, is XPS jau prastovejo kokius 2+ metus ant lauko ir nieko kaip ir rasiau, pavirsius kokia 1mm pavirto i nublukusius miltus ir nieko jam giliau neatsitiko. Paprasciausiai kai armuosi, nusveisk su vieliniu sepeciu, arba stambiu glaspopierium, nupusk su kompresoriu, arba nusluok, nuarmuok ir viskas bus ok. Nemanau kad ir EPS labai jau smarkiai kitaip kas butu, nes ir EPS per 1 metus buvo ant lauko krastelis irgi visiskai nieko blogo. O gal tu nori nuo vandens apsaugoti? Jei XPS tai to nereikia daryti, jei EPS irgi kaip numireliui klyzma, nes gers is zemes dregme, geriau gal ta gofruota plevele juoda kur tarp polistirolo ir ir grunto deda.

planuoju det geopora, tas lygtai tiek vandens neigeria …

Taip raso kad neigeria, bet jis vistik yra EPS ir igeria neka prasciau. Bet bituminis gruntas tikrai nepades.