tik draugiskos

tik draugiskos

video irgi yra: youtube.com/watch?v=eoWAbwAqugY Apakęs Apakęs Apakęs

Nesuprantu, normaliu zaideju neturi, zaidzia ekrano lygiu, o toks stadionas… tokie fejerverkai…

Kogi nesupranti? Mentalitetas gal kitoks žmonių

gražu Šypsena

jei Karipidis ir Aguiar Tau nenormalus zaidejai, tai kas zinau… Nekaltas

O KAS LAIMEJO?

1:1… Bet atmosfera nereali sukuriama šitaip.

ir su tokiais zaidejais sugebejo ekrano nesumindyti?

gal Ekranas nera tokia prasta komanda. pvz pernai laimejo pries komanda kuri iveike Rangers

zanas : Čia nėra ko aiškint. Prisižiūrėję chebritė Premier League varžybų nusprendžia, kad nėra ko eiti ir dar pinigus mokėti kai vietinės komandos lošia. Nes matai lygis per prastas. O susitapatinimo su kažkokiu vietiniu klubu tradicijų nėra… Mane nustebino keli vilniečiai pasakę, kad Vėtros rungtynėse su Liuksemburgo komanda bilietai už 20 Lt yra per brangu.

juk cia draugiskos, krapikai, be to atsisveikinimas su kapitonu…Ekranas nepamirsk dabar pike, o kiprieciai tik ruosiasi sezonui(turbut Šypsena)

Vau! Be komentarų Gerai Va čia tai žmonės šventę sau pasidaro Gerai Girtas

Na tuose kraštuose tribūnos nemažai repetuoja kad pasidarytų sau tokias šventes ir sukurtų reikiamą atmosferą. Ne šiaip sau pomėgis, o gyvenimo būdas. Štai pavyzdžiui viena trefkė:youtube.com/watch?v=IXUxjL2Iggg

St_Edo, aš ir mielai Premiershita pažiūriu ir esu tikras ka kiprijotai pažiūri taip pat. Ir mielai vaikštau į stadionus ir visad susimoku už bilieta nors galiu dažnai ir nemokamai eit, ir pasidarau sau svente, o “aukštu lygiu” kita karta per TV dziaugiuosi Šypsena Vat nemoka tauta atskirt “gražaus futbolo” nuo “savo futbolo” nors tu ką.