Tiesa į akis ar apkalbos už akių?

tiesa i akis Gerai

Tiesa į akis… Bet ne visi išdrįsta tai pasakyti Juokiasi

as siaip sakau tiesa i akis. keleta kartu del to teko susipykti su draugais, kadangi jie nemokejo ramiai sureaguoti ir priimti mano nuomones, kritikos. taip kad as geriau patyliu dazniau,nei sakau. turbut jeims per daug skaudu. o apkalbos uz akiu tai Blogai. nemiela ir nekulturinga

ajshq geriau visa tiesa sakyti i akis,bet ne visada taip ishejna…ir ne visada taj pac geriausias sprendimas…geriau jau ishviso patyleti!!!

Labai nemegstu padlaiziautoju BaisuAs asmeniskai manau kad geriau ishsakyti savo nuomone,kad ir kokia ji butu.Aisq jeigu zmogus klausia. nors jeigu tas draugas/e yra man labai artimas as ir be klausimo pasakau savo nuomone Drovus

_atsimenu mazyte budama nemegau vienos kiemos dauges Nežinau, bet vistiek su ja draugavau ir karta kitai draugei isplepejau, kad jauciu jau antipatija Pavargęskaras vyksta iki dabar. Supratau, kad neapsimoka apgaudinet nei saves nei kitu… reikejo tiesiai sviesiai paskayti viska ir nebutu ji pries mane nuteikusi kitos drauges Nežinau uz tiesa i akis _

namalonu į akis, bet nemalonu ir už akių Nežinau

jei klausia tai teisybe(juk jei klausi, tai tikekis ir neigiamo atsakymo), jei neklausia tai patyliu… bet turiu tokia dovana", daznai is akiu perskaito ka galvoju…

tik už akių! į akis meluok susiriesdama kiek tik lenda, o paskui už akių taip pavaryk… Piktas bus linksma Taip Šypsena

mmm…pirmiausia manau , kad ne į tą forumą idėjai šią temą .O šiaip , kiti sako , kad tiesa geriau nei saldus melas…Tačiau nemanau kad tokia tiesmukiška tiesa būtų geriau , žmonės patys save apgauna ir kartais net nenori to pripažinti.Kagi…Tiesa geriau nei saldus melas {Galbūt , bet nevisada } Cha cha

labai priklauso nuo zmogaus, ir ar jis moka priimti kritika. labai geram draugui visada galima pasakyt tiesa kokia ji bebutu, ir jis dar uz tai padekos. o kitiem zmonem kartais geriau nieko nesakyt - tiesiog nutylet. ir nereikia nei varyt uz akiu ar dar ka nors. tiesiog pasilaikyt savo nuomone sau…

Mano galva, nei taip nei anaip. Jauti gi žmogus ką galima pasakyti, o ką verčiau nutylėti. O apkalbų bet kokių atvėju nereikia. Jei svarbu žmogų paveikti, kad jis padarytų taip kaip nori - analizuoji esamą situaciją ir argumentais grindi savo nuomonę, ne per įkyriai.

tik už akių! į akis meluok susiriesdama kiek tik lenda, o paskui už akių taip pavaryk… Piktas bus linksma Taip Šypsena

mmm…pirmiausia manau , kad ne į tą forumą idėjai šią temą .O šiaip , kiti sako , kad tiesa geriau nei saldus melas…Tačiau nemanau kad tokia tiesmukiška tiesa būtų geriau , žmonės patys save apgauna ir kartais net nenori to pripažinti.Kagi…Tiesa geriau nei saldus melas {Galbūt , bet nevisada } Cha cha

labai priklauso nuo zmogaus, ir ar jis moka priimti kritika. labai geram draugui visada galima pasakyt tiesa kokia ji bebutu, ir jis dar uz tai padekos. o kitiem zmonem kartais geriau nieko nesakyt - tiesiog nutylet. ir nereikia nei varyt uz akiu ar dar ka nors. tiesiog pasilaikyt savo nuomone sau…

Mano galva, nei taip nei anaip. Jauti gi žmogus ką galima pasakyti, o ką verčiau nutylėti. O apkalbų bet kokių atvėju nereikia. Jei svarbu žmogų paveikti, kad jis padarytų taip kaip nori - analizuoji esamą situaciją ir argumentais grindi savo nuomonę, ne per įkyriai.

sau skaau, kad gerai žinoti viską tieisi į akis. Bet tiesa būna per žiauri. Tadai mu galvoti, kad geriau jau viską nutylėtų, bet tai irgi neišeitis.

as visada rieziu i akis viska Šypsena todel manes nemegsta Mirkt Liūdnas

na geriau tegu viska sako i akis o ne uz akiu su kitais aptarineja

visada geriau karti tiesa, nei saldus melas.