Tiesa į akis ar apkalbos už akių?

Na kai kurie sako ir nepaklausti. Pvz man ir dar kelioms panelėms Kaune vakar sakė, kad mes atrodom žiauriai. Juokiasi

Tai gal tie/tas/tos/ta nemegsta tokio stiliau drabuziu,kokius jus vilkejote Cha cha (cia kaip pvz)

Na jiems nepatiko mano industrinė uniforma ir kerzai, bet aš apie jų treningus irgi nesu labai geros nuomonės Cha cha.

Man jie taip pat ne prie sirdies Blogai

pasakyti savo nuomone nepadlaizhiaujant, bet nebandyti zmogaus nuomones pakeisti per prievarta.jeigu jam gerai, tai tada nebe tavo reikalas.

tiesa į akis!!! tik tą tiesą kartais galima įpakuoti į labai gražų popieriuką

O man atrodo, kad labai jau svarbus sau mes kartais su savo nuomone sau pasirodom. Na mano kolege rengiasi neskoningai. Bet jai taip gerai. Ir kam jai mano nuomone? Ash jau neprivalau sakyt - labai stilingai apsirengei. galiu pasakyt - labai gerai atrodai, tiesiog shvyti. Tai ne melas. tai bendros nuotaikos pakelimas. O savo nuomone kartais reikia isidet i kishene Šypsena

Geriau viska sakyti tiesiai sviesiai…Juk reikia priimti tiesa tokia, kokia ji ish tiesu ir yra! O cia muilina smegenis “oj!” “ak!” , nors uz akiu “fuu…eee”…na cia jau zmogaus etika…Pati asmeniskai tai negaliu pakesti padlaiziu! Taip pat sutinku su kitu nuomone, jog kartais tyla pats geriausias atsakymas… Laimingas

…is tiesu,manau, kad yra labai daug ivairiu situaciju/zmogu ir etc…taciau as pasisakau, uz atviruma…t.y. sakyti zmogui, taip,kaip viskas yra…zinoma, tiesmukiskuma reiktu siek tiek pagludinti… Taip

Jeigu ash manau, kad izeisiu zmogu, pasakydama tiesa, tada iswiso tyliu.Drasesnis tai isdristu padaryti… Ash taip pat nenoreciau isgirsti kokia nors ziauria tiesa, pvz."Eik tu sau, kaip atrodai…pfffffffff…"Tikrai butu nesmagu.Taigi turbut elgiuosi su zmonem taip, kaip pati noreciau, kad su manimi elgtusi.Kartais juk galima ir patyleti.

manau reikia moketi taktishkai,labai smarkiai neizheidziant,neiskaudinant pasakyti zhmogui tai ka manai tiesiai i akis Taip bent jau ash pati taip stengiuosi wisada elgti,ishtikruju sunkok bet neblogai isheina Cha cha

visada reikia stengtis tiesa sakyt,melas yra Blogai geriau nemelas Geraio jei galima nesakyt nieko-nesakyk, beje kartais issakyta nuomone gali smarkiai izeist…reikia but atlaidesniam,kad ir zmogaus isvaizdai,net jei rodos,kad labai negrazi ta isvaizda.O siaip reik moket neizeidziant issakyti kritika,manau Juokiasi

Nu tai žinoma, kad geriau sakyti tai ką galvoji, o ne veidmainiauti. Nekenčiu tokių žmonių. Pas mane klasėje dedasi tokios nesąmonės, kai ateina, pasako kaip gražiai atrodai, kaip Tau tinka ir etc, o už akių apkalbinėja. Negaliu pakęsti. Visada pasakau, tai ką galvoju, ir tai kas mano manymu tam žmogui tinka ar netinka. Būna ir tokių atvejų, kad įsižeidžia kai paklausia ką manau, pasakau ką galvoju, tai nebekalba. Keisti tie žmonės. Pasaulis sukasi.

manau , jog geriausia taktiskai isdestyti savo mintis , nepuolant i krastutinumus Šypsena

Tavo pwz apie apranga. I akis pasakyt: Zinai, atrodai nekaip. O uz akiu nieko nesakyt. Kam to reik?

Manau, geriau į akis, tik taktiškai ir mandagiai.

tiesa i akis…nemegstu kai uz nugaros kzka snabzdasi Nežinau

tiesa ar kritika i akis dazniausia neteisingai interpretuojama…bent jau man tai patinka kai i akis, kad ir netaktiskai pasako…o kai uz akiu…tai nekreipiu demesio, jei zmogus nedrista i akis pasakyt, tai kokia ta jo nuomone…svaiciojimai kazkokie, tie kurie zino ka nori pasakyti, tai ir pasako Nekaltas

Siaip as esu linkus sakyti tiesa i akis, noriu, kad ir kiti su manim taip elgusi… nemesgtu apkalbu… Nekaltas aisku dar daug kas priklauso nuo situacijos… kartais geriau nesakyti tiesos arba tiesiog nutyleti… Nekaltas Taip

Na i akis sakyti tiesa yra gerai. Bet reikia ziuret i pati zmogu, kuriam tu nori isresti tiesa i akis. Gal tiesiog tas zmogus gali tai per giliai paimti i sirdy ir t.t…