tiem kas ant kaulų stumia

tiem kas ant kaulų stumia

Dešinė labai pats tas

o kodel neidejus viduriuko tarp kaulu ir situ su tokiu pat pavadinimu nuotraukos?

tai kad stora ta dešinė Pavargęs

Normalios, jei prisižiūrės.

Cia normalios,neapsileidusios moterys. Ne manekenu standarto,bet is eilinio zmogaus daug noreti ir negali. Daug kas uzsimodavo pasiekti manekeno standarta,bet kai reikia keltis valanda anksciau ir eit sportuoti laukan tai 99% po savaites atsoka.

ir svarbiausia kad jom gerai taip kaip yra Cha cha cia tik pas mus nuo malalietku pradeda kompleksuot kad atrodo ‘stora’ Juokiasi tik tas standartas nzn is kur atsiranda Cha chakrc uzsikompleksavusiu Moteris salis ta LT ir tiek Juokiasible jei siuksliu nesugeba isnest nepasidaze ir neapsirenge normaliai Juokiasikas kitose salyse traktuojama kaip Kvankt?

Sportiska figura tik viena patrauklumo dedamuju. Bet moteris su normalia figura ‘sportininke’(galininkas) gali saltai nurungti patrauklumu jeigu toji ant kitu kantu ‘neraukia’: tupa,ar sneka ne ta ir ne vietoj,susireiksminusi del savo sportiskumo…

aha, neapsileidusios, ypač ta raudonu kostiumėliu Cha cha Storiems reikia blankias spalvas dėvėt…

Su žodžiu MOTERIS man pirmiausiai asocijuojasi tai, ką aš matau šioje nuotraukoje, o ne tokie sutvėrimai:[banga.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.957636.1148…-=(324545 4064](http://www.banga.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.957636.1148…-=(3245454064)[banga.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.956806.1148…-=(382559 7600](http://www.banga.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.956806.1148…-=(3825597600)

Raudonu kostiumeliu stambi arba stout britai pasakytu,bet ne stora,t.y. nenutukusi. O stai violetiniu kostiumeliu,gal lengvesnio skeleto bet jau paplaukusi.Ant nutukimo ribos. Toks kriterijus, kada zmogus ‘normalus’, o kada nutukes sunkiai kodifikuojamas. Tai bandoma daryti pagal riebalu procenta kuno maseje ,bet vel isimaiso kiti veiksniai ir sakykim viena moteriai 25% ziurisi Gerai,o kita nykiai atrodo ir su 20% arba su 15% kaip ,atsip.,kuinas.

adminas, labai klysti, tai priklauso nuo miesto netgi skayciau. o prie galuniu kabinetis pradedama kai jau neberka prie ko kito Labasliekna sakai su nuoskauda?? cmon, tu mane bent matei kad sneki tokias nesamones??? Juokiasi

bet sutikit kad lieknumo vaikomasi lietuvoje kaip niekur kitur Juokiasi ir cia nera ka neigti net. tos merginos nuotraukoje daugumoje saliu yra labai normalaus sudejimo, ir dauguma svajoja tokiomis buti. o perdetas lieknumas net nera grazu daugumai, aisku ne lietuviams. ir baisiausia tai jog mergaite vos 12 m kuri tik auga ir formuojasi, jau ziuredama y veidrody sako as stora. nors realiai vieni kaulai ir skura. tai vat tokiu man labiausiai ir gaila. kada zmogus nera patenkintas savo isvaizda is vidaus, ir paiso daugiau kitu nuomones ir noro jiems patikti. tai yra apgailetina. jau geriau atrodo buti stambesnei bet laimingai negu kudai ir vistiek kompleksuotai Labas

nu jau tikrai nesutiksiu su tuo, kad tik LT mergos užsikompelksavusios. pas visokius britus, vokiečius, toj pačioj amerikoj pilna vaikų su valgymo sutrikimais, pilna jau ir laidų prikurta apie anoreksikes aštuonmetes, žodžiu, tikrai ne pas tik pas mus tas kultas yra. kai kur gal dar ryškiau tai pasireiškia, kur yra GRAŽIŲ žmonių ratas t.y. nesveikai lieknų, stilingų, turtingų ir t.t., o likę - kaip neprisižiūrintys nutukę amerikiečiai… čia draugė uk gyvendama pasakojo. ta prasme, ne šiaip braškes rinkdama, o studijuodama ir su vietiniu jaunimėliu susipažinus.

Gerai Gerai

Oi,atsip.,panudojau angliska posaki nes buvau pamirses lietuviska.Moteris su raudonu kostiumu ne stora,o KRESNA - pajuskite skirtuma.O violetava ,nors ji pagal apimtis mazesne - jau link nutukimo. O aplamai,jei laikyti nutukima liga,tai visos nuotraukoje sveikos.

catdog, tai kad yra tu sutrikimu visur, bet kaip pas mus tai gal labiausiai paplite, nuo mazos iki dideliu jau (amziumi ta prasme). aisku populiaciju cia nesulyginsi.

adminas, gal is komentaru nereiktu spresti apie zmogu Labasplius rasydama forume as tikrai nezadu sublizgeti lietuviu kalbos zinojime, nematau reikalo. esme supratai, tai kam dar kabinetis? kad galune ne ta? so what? as gal geriau leisiu sau parasyti su klaida garmatine greiciau, negu yzeisti kita zmogu pavadindama kazkaip Labas

"Moteriška giminė, tad galūnė turi būti -usios. Labai šlykšti klaida, net nežinau, kam reikia taip rašyt, gal iš mandrumo. " Va cia idomu. As irgi buciau galvojes, kad galima naudoti -e ir -usios pakeistinai moteriskai daugiskaitai. Dabar pasidomejau tai is tiesu neteisinga, bet as is mokyklos laiku atsimenu, kad kazka tokio panasaus buvo galima anudoti pakaitom (mazdaug vyriskai yra viena trumpa galune, o moteriskai yra ilga galune arba trumpa sutampanti su vyriska). Kazka tokio tikrai atsimenu, nes istrigo man tas dalykas tada. Bet matyt ne apie sita dalyka, taciau iki siol galvojau, kad apie sita… Dabar net susinervinau zinodamas, kad turbut neissiaiskinsiu apie kokia daryba tada mokykloj ejo kalba su tuo, kad galima pakaitom moteriskas galunes keist, o vyriska tik viena… Skaitau

adminas, zn siauras tavo poziuris, nes viskas ka isvardinai apie mane netinka Labas tai gal tada tiesiog nustok taip daryti. nors realiai man dzin. o taisyti kito zmogaus gramatines klaidas tai mazu maziausia neturejimas ka veikti Juokiasi kutena ten tave kad as su klaida zody parasiau Juokiasi